הליקובקטר

• הוסף לסימניות
מניסיון של קרוב משפחה, כדאי מאד מאד להזהר מאנטיביוטיקה זה יוצר תופעות גרועות בהרבה מההליקובקטר עצמו.

• הוסף לסימניות
סליחה מכל הרופאים כאן באשכול, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה החיידק הזה? מה הוא עושה? ומה מרגישים בגללו? וע"י מה הוא נגרם?

• הוסף לסימניות
זה חיידק שמתיישב בקיבה
ועושה כאבים נוראיים.

לי הייתה כל הזמן הרגשת מלאות. הייתי אוכלת כמו ילדה בת שנתיים ומיד מתמלאת.
אם הייתי אוכלת קצת יותר - היה גורם לנפיחות ולכאבים שנותנים תחושה של התקף לב.

לתשומת לב מי שלוקח הרבה משככי כאבים - אחד הגורמים להליקובקטר הם משככי הכאבים ובמיוחד החזקים שבהם (נרוסין וכדו')

הטיפול האנטיביוטי עוזר בכ-70% מהמקרים. לי לא עזר.
בהמשך עברתי לתזונה נכונה ע"פ הספר "אני ערב לו", וב"ה יש שיפור משמעותי, אם כי לפעמים עדין יש לי "איתותים" מהחיידק. (חייבת לציין כי אני לא שומרת ב-100% על תזונה נכונה, אלא בערך ברמה של 90% בלבד)

באופן כללי, לא מומלץ להזניח את הטיפול כי הליקובקטר הופך במשך הזמן לאולקוס, ואולקוס עלול חלילה להפוך לגידול (לא עליכם ולא עלינו ולא על אף אחד מעמ"י)
אבל נראה לי שעדיף תמיד בדרכי ריפוי טבעיות בשילוב תזונה נכונה ולא באמצעות אנטיביוטיקה שכאמור לעיל, מזיקה יותר משמועילה.

עד כאן בקיצור.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד לנסות אומגה 3 של מרוולס.
היום קיבלתי מכתב ממישהי שנתנה לסובל/ת:
אני נתתי 6 אומגה .אחרי חודש היה שינוי וארבעה חדשים אחרי -לא הופיע חיידק בבדיקות
ניתן להשיג אצלי...

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם ד"ר שמואלי הוא מס' אחד היום בתחום
אומרים שכל אחד שמגיע אליו יוצא מזה
כולם שולחים אליו (הרב פירר וכאלה...)
אני שמעתי על המווון מקרים שהוא הציל אנשים
שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
אני טופלתי לפני 4 חודשים בטיפול המשולש
נחלשתי טוטאלית במן הטיפול אבל זה ממש לא עזר
לא חזרתי על הבדיקה מכיוון שאין לי ספק שהוא קיים
יש לי יסורים נוראיים אחרי אוכל
בעיקר בשבת שאז אני כנראה אוכלת יותר ומשלבת שתיה
הכאבים אצלי הם כאבי בטן באזור המותן בצד שמאל
בעוצמה שלא מאפשרת לזוז או לנשום

זה פוחת בישיבה מקופלת או בשכיבה כנ"ל ולא לזוז
בין חצי שעה לשעה התקפה

אני לוקחת גם פרוביוטיקה
ועכשיו מנסה טיפול ב"שוודינביטר"
גמרתי בקבוק פעם ביום וזה לא עזר
אמרו לי לנסות עוד בקבוק 3 פעמים ביום
אם יהיו בשורות טובות אעדכן בלי נדר

הרופא אמר לי שהחיידק אצלי הוא במספרים גבוהים
מעניין איך אצל אחרים

29.64

צירפתי גם תוצאות של גסטרוסקופיה

קבצים מצורפים

• הלי.JPG
    KB 20.9 · צפיות: 37
  • הלי.pdf
    KB 119 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
להפסיק לגמרי לאכול חצילים עגבניות גבינה צהובה(?)ולשתות קולה!!!
זה הדברים הכי מנמילים שאסור לגעת בהם כשיש את החיידק..
האנטיביוטיקה יכולה להרדים את החיידק,אבל אחרי יומיים זה יכול להתפרץ שוב..צריך ךהיות רגועים..לא להכנס למצבים של לחץ!!!
ולאכול בריא!!
אחרי 10 שנים של בדיקת כל דרך אפשרית לטפל בחיידק ואחרי סיבוב אצל המון אנשים שמתמחים בתחום.
הנ"ל הם המסקנות!!
רפו"ש..

• הוסף לסימניות
לא אוכלת לא את זה ולא את זה ולא שותה קולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;852828:
לא אוכלת לא את זה ולא את זה ולא שותה קולה

אני אומרת לך מנסיון אם את ממש סובלת תבררי על ד"ר מואלי
אני שמעתי כ"כ הרבה שאני מבינה אותך ואם הוא יכול לעזור לך אז זה שווה

• הוסף לסימניות
למה לא לנסות את מה שכתבתי לעיל? אני לא כתבתי רק למטרה מסחרית, אני ממש אשמח אם מישהו יגיד שהוא נעזר בזה גם אם הוא השיג את זה ממקור אחר!

• הוסף לסימניות
לדעת הרפואה המשלימה
חשוב גם לדעת שהוא מפריע לספיגה של הויטמינים בגוף
בבדיקות דם שעשיתי היו לי הרבה מאד חסרים
בגלל התזונה הלקויה שלי עקב סגירה חזקה מידי של הטבעת
(ועל זה ונזקיו באשכול אחר..)
לקחתי איזה 20 ויטמנים ביום שאת חלקם הייתי צריכה לקחת רק חודש ואני לקחתי 3 חודשים
חודש אחרי שהתחלתי עשיתי שוב בדיקות והייתה עלייה מרשימה בערכים אם כי עדיין לא מספיק
ואז חזרתי עליהם אחרי 3 חודשים

שבוע לפני הבדיקות הפסקתי את הויטמינים כדי לראות מה באמת חסר
והותצאות ממש היממו אותי
כל הערכים צנחו בחזרה כמעט לרמה שהיו לפני שהתחלתי עם הויטמינים!!
וזה אומר שום ספיגה
אמרו לי לעבור לויטמינים נוזליים
אנסה ונקווה לטוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;852852:
אמרו לי לעבור לויטמינים נוזליים
גם את זה יש למרוולס באיכות מעולה ובהשגחת הבד"ץ.

• הוסף לסימניות
אני מכירה שתים שעברו את זה
לאחת - עזרה האנטיביוטיקה בפעם הראשונה (זאת אומרת לאחר שבועיים של אנטיביוטיקה) והיא בלעה כל יום שן שום קצוצה דק (שלא יהיה ריח) וזה עזר
ואני מכירה אחת שלקחה כבר 3 מחזורים של אנטיביוטיקה וממשיכה לסבול .....
ודרך אגב ליופלה יש משקה חלבי קטן כזה 360 עם חור עגול כזה בבקבוק באמצע
שיש בו משו' כמו פי 3 מהפרוביוטיקה - וזה גם טעים וזה העביר בחילות בתקופת האנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;852793:
להפסיק לגמרי לאכול חצילים עגבניות גבינה צהובה(?)ולשתות קולה!!!

רפו"ש..

הכן התנאי הראשון וההכרחי להצלחת כל טיפול בחיידק הוא לא לאכול את הנ"ל לא קטשופ לא שוקולדים ולא לשתות קפה! ולא לאכול מטוגן! בנ"ל יש חומציות שמתסיס את החיידק ה"י

וח"ו לא לא לא להזניח כי אחרי הולקוס בא קיב קיבה וכו' ה"י

• הוסף לסימניות
אצלי האנטיביוטיקה גרמה לסיבוך בכבד (אחרי שני סיבובים להתפטר מהחידק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;852399:
...מה אמורים להרגיש כשיש את החידק הזה?

נכתב ע"י רוצה טוב;852493:
סליחה מכל הרופאים כאן באשכול, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה החיידק הזה? מה הוא עושה? ומה מרגישים בגללו? וע"י מה הוא נגרם?
אינני יודע אצל אחרים מהם התופעות. זה נשמע פה כמו איזה משהו נורא קשה,
אך אצלי זה לא זכור כאיזו טראומה מיוחדת, אלא שמספר שבועות היו לי בחילות והקאות וכדו'.
הרופא חשד בזה ועשיתי בדיקת דם. לפי התוצאות היה לי הליקובקטר פילורי, וע"כ קיבלתי איזה קוקטייל של 3 כדורים למשך כשבועיים. ובס"ד זהו. נגמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;852771:
אני טופלתי לפני 4 חודשים בטיפול המשולש
נחלשתי טוטאלית במן הטיפול אבל זה ממש לא עזר
לא חזרתי על הבדיקה מכיוון שאין לי ספק שהוא קיים
יש לי יסורים נוראיים אחרי אוכל
בעיקר בשבת שאז אני כנראה אוכלת יותר ומשלבת שתיה
הכאבים אצלי הם כאבי בטן באזור המותן בצד שמאל
בעוצמה שלא מאפשרת לזוז או לנשום

זה פוחת בישיבה מקופלת או בשכיבה כנ"ל ולא לזוז
בין חצי שעה לשעה התקפה

אני לוקחת גם פרוביוטיקה
ועכשיו מנסה טיפול ב"שוודינביטר"
גמרתי בקבוק פעם ביום וזה לא עזר
אמרו לי לנסות עוד בקבוק 3 פעמים ביום
אם יהיו בשורות טובות אעדכן בלי נדר

הרופא אמר לי שהחיידק אצלי הוא במספרים גבוהים
מעניין איך אצל אחריםQUOTE=MV25;852771]

מזדהה איתך מאוד...
עברתי את אותם ההתקפים האיומים, אלא שאצלי זה היה מינימום 6 שעות וגם לא נרגע בשכיבה... היה לי התקף אחד גם של 12 שעות! כאבים איומים, הקאות אפילו ממים, וסבל נוראי...
ב"ה שאת סיפור האנטיביוטיקה חסכתי (מידיעה על בני משפחה שזה לא עזר להם בכלל ואפילו הזיק) והתחלתי ישר בטיפול אלטרנטיבי אצל נוטרופטית שגם נתנה לי תזונה מיוחדת וגם המון תרופות טבעיות ותוספי מזון. וב"ה בסיעתא דשמיא התפטרתי מזה!
לא עשיתי בדיקת דם חוזרת. אבל לפי התחושות שלי הכל עבר, ומרגישה טוב בלי שום כאבים כבר שנה.
יש לציין שהדיאטה היא לא לכל החיים, אבל צריך להמשיך לאכול בריא.. קמח מלא וכו'... (בתקופת הדיאטה היה אסור לי שום קמח...)

ולכל הטוענים שאצלם זה לא היה כזה נורא:
זה תלוי מאוד במספר שיצא בבדיקת דם, יש שמקבלים את זה בצורה קלה יותר. אצלי המספר היה גבוהה ביותר.

רפואה שלימה לכולם!

• הוסף לסימניות
קרוב משפחה שהיה לו את זה, והיה במצב כבר של כיב ולא רק בחילות וכד'
עבר טיפול תזונתי בשיטת "יצחק בן-אורי" (הספר "אני ערב לו" מכיל חלקים מהשיטה)
מבוסס על תזונה קפדנית ומוגבלת למשך מספר חודשים
(הוא אכל כמעט אך ורק ירקות, חיים ומבושלים, ובמגוון מוגבל כדי לא ליצור גרוי חזק למערכת העיכול, בלי תבלינים כמעט בכלל, ועוד כל מיני הגבלות. לא זכור לי לגבי ויטמינים וכד')
מה יש לדבר, זה עזר. הבעיה נעלמה ב"ה.

הבעיה עם אנטיביוטיקה חזקה שהיא פוגעת באיזון של הגוף, מחלישה את מערכת החיסון וגם פוגעת בכבד, וכך הגוף עלול להידבק שוב בקלות רבה.

• הוסף לסימניות
קרובת משפחתי גילתה את ההליקובקטר רק בגלל שחשה חולשה ומאז שלקחה את האנטיביוטיקה היא סובלת מצרבות, תחושה של חוסר אויר במאמץ ואחרי אוכל, לפעמים דקירות בכל הגב והבטן, חזרה של האוכל לפה ועוד תופעות לא נעימות מהסוג הנ"ל. בבדיקות דם חוזרות ההליקובקטר לא נמצא. בינתיים אף רופא לא עלה על הבעיה (גם לא דוקטור שמואלי) מישהו מזהה אולי את התופעות? מכיר דרכי פתרון?
וכן, גם לה יש חסר רציני בפרטין( מחסני ברזל) ולמרות כל סוגי הברזל שהיא ניסתה הפרטין עולה לאט לאט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת