הליקובקטר

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה בטיפול בחיידק הנ"ל? והאם הטיפול הצליח?

• הוסף לסימניות
יש אנטיביוטיקה לחידק הזה, אבל פעם קראתי על זה במחקר מדעי, שהאנטיביוטיקה מעלימה אותו רק לכאורה ולכן דרוש טיפול מעבר לטיפול אנטיביוטי.
אם תרצי שם של רופא נטורופט שמרפא את החידק הזה, יידעי אותי באישי ואשלח לך שם.

• הוסף לסימניות
עד לא מזמן הטיפול שרווח היה שילוב של 3 תרופות- נדמה לי- לוסק, אומפרדקס ומוקסיפן, 10 כדורים ליום כפול שבועים, ואח"כ מניעה לתקופה מסויימת, אחוזי ההצלחה לא עברו את השבעים.
לפני כמה חודשים יצא טיפול חדש עם אחוזי הצלחה גבוהים בהרבה, ומיגור החידק לצמיתות.
מהנסיון שלי- הטיפול האלטרנטיבי אצלי לא הצליח.
אבל אולי יש שיטות שלא ניסיתי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו טיפלנו באלטרנטיבי וראינו תוצאות טובות

• הוסף לסימניות
מנסיון, הטיפול האנטביוטי המסיבי הורג אותו, אבל לפעמים נשארים עקבות ממנו שמתבטאות בבחילות ועוד, כי כאילו האיזון הטבעי נפגע, ואז הפתרון הוא דיאטה בתוספת פרוביוטיקה.
אם שומרים על הדיאטה לגמרי במשך תקופה התופעות נעלמות לגמרי, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;622463:
לפני כמה חודשים יצא טיפול חדש עם אחוזי הצלחה גבוהים בהרבה, ומיגור החידק לצמיתות.

בהצלחה!

מהו הטיפול החדש?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת במדויק. אני עוד זכיתי להיות מטופלת בטיפול הקודם, וב"ה נראה לי שהתפטרתי מהחיידק. בכל אופן שקט כבר שנתיים.
קרוב משפחה שלי קיבל עכשיו את הטיפול החדש, ואני משערת שכל גסטרולוג ידע לומר מה הטיפול המתאים.

• הוסף לסימניות
הבעיה שגסטרולוג שלח אותי ישר לבדיקת גסטרו (פנימית, בהרדמה) אפילו לפני שעשיתי בדיקת נשיפה סטנדרטית. הם אוהבים לחטט בגוף האדם ללא צורך.

רופא משפחה לעומת זאת, נתן לי את הטיפול האנטיביוטי הרגיל שלצערי לא הועיל.

מה עושים? כבר חודשים שאני סובלת.

• הוסף לסימניות
מצער לשמוע.
גם אותי הגסטרולוג אכן שלח לגסטרו, והבדיקה לא היתה נעימה בכלל, כי ההרדמה לא השפיעה בכלל.
ולאחר מכן הוא נתן לי טיפול אנטיביוטי.
אנסה לברר בל"נ אצל גיסי איזה טיפול ניתן לו.

• הוסף לסימניות
הרדמה כללית לא השפיעה?? או מקומית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;622809:
הרדמה כללית לא השפיעה?? או מקומית?
אצלי השתמשו בפתידין, אצל קרוב משפחתי- הוא נרדם לחלוטין למשך חצי שעה, אצלי זה לא עבד בכלל.

• הוסף לסימניות
סיוט. אני אשמח אם תבררי לי מהו הטיפול החלופי.

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר פקטרוביץ שמומחה בדברים האלו.
אנטיביוטיקה לבד בד"כ לא מספיק, צריך לשמור גם על תזונה מסויימת עד שעובר.
הבת שלי התפטרה מזה סופית בשילוב של הומאופטיה, תזונה ו"אייפק".

• הוסף לסימניות
מישהו פה שמע על ד"ר אליהו לביא מבית וגן, בהקשר לבעיה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;622825:
סיוט. אני אשמח אם תבררי לי מהו הטיפול החלופי.
מצטערת שעדין לא בררתי, אבל אני לא תופסת אותו, הוא נסע לנופש.

• הוסף לסימניות
רוב תודות על ההשתדלות. זה ממש יעזור.

• הוסף לסימניות
הטיפול בהליקובקטר פילורי הוא באמצעות שני סוגי אנטיביוטיקה (בד"כ מוקסיפן וקארין), וכן אומפרדקס.
אם הטיפול הראשון אינו עוזר ממתינים מעט ומתחילים טיפול מרובע - שלוש סוגי אנטיביוטיקה ואומפרדקס. מובן שהטיפול הזה לא ממש מיטיב עם הגוף, אבל אנטיביוטיקה זו הדרך היחידה לטפל בחיידקים.
בדקתי את הנושא גם בספרו של פרופ' יונתן הלוי, מנהל ביה"ח שערי צדק (כלומר, רופא קונבנציונאלי) שגם עוסק ברפואה משלימה. הוא טוען שלרפואה המשלימה אין שום מענה יעיל להליקובטר, אף שיש טיפולים שיכולים להקל על הסימפטומים, אבל הם לא יטפלו בגורם - בחיידק עצמו.
מה שקורה עם ההליקובקטר הוא, שאין ערובה שהוא לא יחזור שנית אחרי הטיפול האגרסיבי.זאת משום שלפעמים בן הזוג נשא של החיידק (בלי הסימנים ובלי התחושות, ז"א אצלו זה לא התפרץ אלא קיים ורדום), ואז, בן הזוג עלול להדביק שוב ושוב.
הטיפול היום הוא כזה, שמטפלים גם בבן הזוג גם אם אין אצלו סימנים לחיידק, כדי שלא ייווצר מצב שאחרי הטיפול המאסיבי הזה - החיידק יחזור.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יודע דבר מה על טיפול בחיידק "הליקובקטר"

• הוסף לסימניות
1. תוקף בעיקר בזמני חולשה גופנית / מתח / לחץ וכדו'.
2. הטיפול האנטיביוטי המסורתי עזר מיידית.

המדובר על הליקובקטר פילורי.

• הוסף לסימניות
לבעלי אבחנו את החיידק הזה בבדיקת דם פשוטה
אבל עדיין לא טיפל בזה הרופא אמר ש"לא חייבים" ובאמת הוא לא מרגיש כלום
מה אמורים להרגיש כשיש את החידק הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת