אני לא צריך את זה... יישר כח... יישר כח... ממש לא היית צריך...אשרינו אשרינו אשרינו שיש לנו רבי כזה![]()
![]()
חס ושלום... חס ושלום... בואו.. תשבו במזרח... זה הכבוד שלנו... אה, הרב לא היה צריך לטרוח כל כך... פשש... לא נעים.. ממש יישר כח.. תודה רבה... סליחה שהטרחנו ככה... יענקי, לך תשאל את הנהג דחוף מתי הוא כבר הולך, אני מרגיש שעוד שניה נגמר לי כבר כל הסבלנות...אני לא צריך את זה... יישר כח... יישר כח... ממש לא היית צריך...
אני בכלל לא נהנה מזה... נו... אם זה עושה לכם טוב לכבד אותי - אז בסדר...
"לא יעבור אדם תקופה בחייו ללא היתקעות במעלית"
השר ומזיף במעלית בקולי קולות, כשלפתע נכנס אדם, יהיה חייב להנמיך את קולו במיליארד אוקטבות בבת אחת (טוב, זה כבר כלל, לא הלכה...)טו. באם נקלע למעלית ריקה, הרי הוא יכול לצרוח, לזעוק, לקפץ ולשיר, עד שיופיע בפתח אדם זר. והמחמירים, תבוא עליהם ברכה.
בוודאי.חזק!!!
ההלכות הם גם לספרדים ובני ע"מ?
מצטרף לבקשה.נשמח אם, לצד ההלכות החדשות של הניקים השונים, יועלו גם ביקורות על הכתיבה ותוכן שיעניקו תועלת מקצועית למפרסם ולשאר המשתמשים. תודה.
מיותר לומר (לענ''ד ) "התלויה על הקיר"א. מיד בהיכנס אדם אל המעלית, יביט אל המראה התלויה על הקיר, יסלסל את פאותיו, יסדר את זקנו, ולאחר מכן יחייך אל דמותו הנשקפת במראה.
ייש"כ על הביקורת הבונה.ראשית מאוד נהנתי, זה משעשע ומקורי.
אומר לתועלת בלבד משום שאני חושב שיש לך כישרון גדול
בדומה ליהלום הדרוש ליטוש
הרגשתי שהניסוח קצת מסורבל וטרחני
לדוג'
מיותר לומר (לענ''ד ) "התלויה על הקיר"
א- כי קיר היא לא המילה המתאימה למעלית
ב- כולם מבינים באיזו מראה מדובר
דבר נוסף
הסיומת "הנשקפת במראה" לדעתי גם אפשר לוותר כי מובן במה מדובר
הייתי כותב:
בהיכנס אדם למעלית יביט במראה יסלסל וכו' ולאחר מכן יחייך אל בבואתו
ועוד כהנה
חוץ מזה מאוד נהנתי
ועל המאמר שלך אפשר לומר "כיוון דעלה לא ירד..."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, שירת הכוכבים, צביה ר. ומשתמש 1 נוסף4 //