הלקוחות של היום---קובץ פתוח!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
טוב...
לא להסחף..
הכל חומרים שלי. (שום דבר לא שייך אליהם)

וכמו שכתבתי.. זה צעקות של מצוקת שליטה וכח.
יש פה עוד מגוון בעיות של ההנהלה... ולא הכל אפרט....
תודה לעוזרים..
לא שאני צריכה כעת עזרה.. כתבתי פה שתראו, ותהנו.....

• הוסף לסימניות
ככה זה, מנהלות בטוחות שכל העולם כפוף להם...
מחלת גדלות...
יצא לי לעבוד עם כמה כאלו...
רחמי עלייך,
כמובן שאין סיכוי שתתני לה את הקובץ, כמו שאין שום סיבה שהיא תתבע את הפטיש של הנגר או את המספריים של המנתח וכמו שבמסעדה היא לא מבקשת מרשמים, זה סודות המקצוע וחמרי הגלם שלך, ואף אחד לא יכול לבקש אותם ממך ודאי לא לדרוש....
אבל לכי תסבירי להם.......
הם ממש לא מנסות לשמוע עוד משהו,.

• הוסף לסימניות
למה כן?
כי היא לקוחה ממש מעצבנת ששיגעה אותך עם מליוני תיקונים וכבר אין לך כח לשמוע אותה...
בכמה?
87546726753765175476547547635
וברצינות- במחיר הכי יקר שאת חושבת....

• הוסף לסימניות
לי ברור שאת צודקת
אני הייתי מסביר לה פשוט ששילבת שם חומר שכחומר פתוח הוא עולה בשוק הרבה כסף
ובמחיר שהיא שילמה היא מקבלת את זה בקובץ סגור
מה ההגיון שתתני לה את החומר בחינם
אם היא לא מבינה ורוצה ממש ללכת לד"ת, תנסי להציע לה לברר עם מורה הוראה שהיא תבחר [ואת מכירה]
לא טעם טוב ללכת לבית דין

• הוסף לסימניות
"כלב נובח לא נושך"..
אבל נובח חזק,
חזק מדי....
תודה.
בזה נגמר הסיפור לעת עתה..
באי השבת מיילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה