- הוסף לסימניות
איך בדיוק? לאיפה נקבל?אם לא אתם תקבלו את מספר השובר
איך בדיוק? לאיפה נקבל?אם לא אתם תקבלו את מספר השובר
התכתבתי עם נציג בצאט והוא טען לי שאני אקבל מספר שובר בהודעה קולית לפלאפוןאיך בדיוק? לאיפה נקבל
כדי להעניש הם צריכים להגיש תלונה במשטרה, ואז המשטרה צריכה לפתוח בחקירה, ואח"כ זה מגיע לפרקליטות ואז הם צריכים להחליט אם להגיש כתב אישום, ובאם הגישו בית המשפט יכול להשית עליו עונש "כבד" של עד 500 ש"ח...,עברתי מחקר טלפוני (עקב הווירוס) מעמיק כמעט שעה
1. לא קיבלתי שום תשלום וכד'
2. אדם פרטי המסרב למסור את המידע הנדרש עובר עברה פלילית לפי סעיף 21(2) לפקודה, אשר העונש בגינה הוא קנס של 500 ש"ח וזאת בעקבות תיקון הפקודה בשנת 2017[1]. קודם לכן היה העונש מאסר של 3 חודשים כאמור בס' 22 לפקודה, באשר לבתי עסק העונש הקבוע בסעיף נותר על כנו. בנוסף, הפרעה לעבודת הסוקר, אי מסירת נתוני אמת ואי שמירה על השאלונים - אלו עבירות הכפופות לעונש מאסר על פי הסעיף.
אי אפשר, נכנסים עם מספר תעודת זהות.אם מישהו לא מעוניין למלאות את הסקר ולקבל את השובר, אשמח לקבל את ה'זכות'
תודה
מה השאלות?אני מלאתי יום רבעי עצמאי באינטרנט וקיבלתי אתמול הודעה 75 ש"ח לביימי
שכר מספר נפשות וכאלה, 2 דקות בדיוק וסיימתימה השאלות?
גם הבן שלי בן 10 עלה.בלת"ק
הבן שלי בן 10 עלה במדגם
דמיינו אותו עונה לשאלות כמו:
"האם הנך מרוצה מכמות גינות המשחקים בשכונת מגוריך?"
"מהו סכום הכנסתך הממוצעת?..."
"מהי דעתך על פרישתה של עידית סילמן: מסכים מאוד, מסכים ביותר, מסכים, לא מסכים, מסרב לענות...."
אם זה באמת משגע אתכם אז תענו כבר ותתפטרו מזה.משגעים את השכלכל חמש דקות טלפון מהלמ"ס.
(כשעניתי שאענה דרך האתר ענה לי הנציג שיכתוב זאת אבל כל עוד שלא אמלא אמשיך לקבל טלפונים עד שאענה כששאלתי אותו הרי יש לי עוד חצי שנה לענות ומה הלחץ הזה אמר לי: כך המערכת עובדת
ביקשתי ממנו שיכתוב שאענה דרך האינטרנט בחצי השנה הקרובה אולי זה יעזור...)![]()
יופי וזה מה שעשיתי ופיספסתי את השובר כי דרך הטלפון לא מקבליםאם זה באמת משגע אתכם אז תענו כבר ותתפטרו מזה.
גם אנחנו סיימנו לענות ולא קיבלנו מה עושים?עניתי והשאלון הסתיים בעיבוד נתונים אין סופי
אני מנסה להכנס שוב לשאלון כתוב לי תודה שענית על השאלון ועל שיתוף הפעולה אבל לא קיבלתי שובר מה עושים.
הזדהיתי עם SNS
אני קבלתי יום למחרתגם אנחנו סיימנו לענות ולא קיבלנו מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים