מזל טוב...גם אני "נבחרתי"
אם אתחמק מזה יקרה לי משהו?
האם הם יכולים לאמת את הפרטים שמוסרים להם?
חחחאפשר למלא ארכיון שלם מהמידע האישי שנכתב כאן בפרוג...![]()
זה הנקודה?המדינה
אם אתם עונים באתרלא הבנתי, איך בדיוק מקבלים את השובר?
אז איך מקבלים באמת שובר בלי SMS?השובר לא מגיע בsms
מגיע קישור לבחירת השובר בsms מאתר BUYME
ונראה לי ששולחים את זה בדואר
לפחות כך היה אצלי בחרתי את השובר דרך הקישור בsms, ולא קיבלתי לפלאפון שובר
את לוחצת על הלינק של לא קיבלתי SMS ואז הם מתקשרים לטלפון שלך עם הקודאיך בכלל נכנסים למלא את השאלון אם אין לי SMS הוא לא נותן אופציה אחרת לשליחת הקוד
לוחצים בצד שמאל בחלון "השאלון המפקדי"אני גם נבחרתי, והסוקרת אמרה לי שיש אפשרות דרך האתר.
נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי ידיים ורגליים, היו שם איזה 10 או יותר סוגי סקרים.
על מה בדיוק אני אמור לענות? על הכל? על חלק? מה שבא לי?
אני גם נבחרתי, והסוקרת אמרה לי שיש אפשרות דרך האתר.
נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי ידיים ורגליים, היו שם איזה 10 או יותר סוגי סקרים.
על מה בדיוק אני אמור לענות? על הכל? על חלק? מה שבא לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים