דרוש מידע הם לא מסייעים בהגשת המסמכים למעונות - הם מהתמ"ת !

• הוסף לסימניות
אם כל המטרה היא שיהיו מוכנים, מה כל השאלות המעמיקות, שפשוט יודיעו שהאתר יפתח עוד מעט לבקשות ונא להכין את כל המסמכים הדרושים. שיחה של חצי דקה גג.

• הוסף לסימניות
אז הדיון הוא על הפרשנות?
מזהירות אף אחד לא הפסיד.
ולא מצפה ממי שאין לו מה להיזהר לחשוב שמחפשים אותו.

אז היא אמרה..

• הוסף לסימניות
אני מכיר את המעשה מצד אחר שלו
אבל אני מתלבט אם לכתוב את זה כאן ולהרוס את הסיפור,
מה אומר?
אתה יכול לכתוב פה או לא?
כי באמת אני רוצה לדעת מה האמת ואם יש אמת בפיך אז חבל שלא נדע
ברצינות!!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לכתוב פה או לא?
כי באמת אני רוצה לדעת מה האמת ואם יש אמת בפיך אז חבל שלא נדע
ברצינות!!
כבר העליתי את דבריו

• הוסף לסימניות
- לא נשמע שקר - התמ"ת מתקשר לכולם. רק הם (החרדים) חושבים עקום"
כשמתייחסים לחרדים עקום, אז החשיבה היא בהתאם. עם כל העליהום על החרדים, זהירות לא תזיק בכלל!

• הוסף לסימניות
לא חשבתי לרגע יש ענין במידע הנ"ל.
אם היה לך הקלטה כולל תאריך ושעה זה היה אחרת לחלוטין..
לא בטוח שפקידת תמת היא המטלפנת
חלק מהשיחות נעשות ע''י קבלן חיצוני שנותן שרותים לתמת
בדיוק כמו שאת הבקשות למתן דרגה לא בודק התמת בעצמו
יש זכיין (משרד רו''ח גדול מהמגזר הערבי) שעושה את העבודה בפועל

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו
שלום אני שרית ממשרד התמת לגבי הדירוג במעון
אני: כן מה אוכל לעזור
שרית:מה השם שלך?
אני:את התקשרת אלי
שרית:מה המספר ת.ז שלך אני יעזור לך להגיש הנחה לתמת
אני:אם אין לך פרטים איך יש לך את המספר טלפון שלי?
שרית: אולי מהעבר
אני: המספר הזה לעולם לא היה לכם במאגר כי הוא חדש בו 2 שנים וכבר 4 שנים אין לי ילד במעון(לצערי)
ניתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ממספר 039411787 , ניתן לחייג למספר זה ולהגיד שלום חייגתם אלי, הם לא יודעים למי הם מחייגים...

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו
שלום אני שרית ממשרד התמת לגבי הדירוג במעון
אני: כן מה אוכל לעזור
שרית:מה השם שלך?
אני:את התקשרת אלי
שרית:מה המספר ת.ז שלך אני יעזור לך להגיש הנחה לתמת
אני:אם אין לך פרטים איך יש לך את המספר טלפון שלי?
שרית: אולי מהעבר
אני: המספר הזה לעולם לא היה לכם במאגר כי הוא חדש בו 2 שנים וכבר 4 שנים אין לי ילד במעון(לצערי)
ניתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ממספר 039411787 , ניתן לחייג למספר זה ולהגיד שלום חייגתם אלי, הם לא יודעים למי הם מחייגים...

גם אלי התקשרו מהמספר הזה ושאלו אם יש לי ילד במעון אמרתי שאין לי אפשרות למסור פרטים אישיים, שאלה למה ונתקה מיד את השיחה..

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו מהמספר הזה ושאלו אם יש לי ילד במעון אמרתי שאין לי אפשרות למסור פרטים אישיים, שאלה למה ונתקה מיד את השיחה..
התקשרו גם אלי מהמס' הזה וראיתי שיש להם פרטים שלי.
אני חושבת שזה אכן מהתמ"ת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה