אתה יכול לכתוב פה או לא?אני מכיר את המעשה מצד אחר שלו
אבל אני מתלבט אם לכתוב את זה כאן ולהרוס את הסיפור,
מה אומר?
כבר העליתי את דבריואתה יכול לכתוב פה או לא?
כי באמת אני רוצה לדעת מה האמת ואם יש אמת בפיך אז חבל שלא נדע
ברצינות!!
אהה על זה שזה לא רק לחרדים את זה הבנתיכבר העליתי את דבריו
לך אמרו/הסבירו את זה ?הבעיה שמי שאומר שהוא אברך הם מסבירים לו שכדאי לו לצאת לעבוד.
וזו חוצפה!
כשמתייחסים לחרדים עקום, אז החשיבה היא בהתאם. עם כל העליהום על החרדים, זהירות לא תזיק בכלל!- לא נשמע שקר - התמ"ת מתקשר לכולם. רק הם (החרדים) חושבים עקום"
כן, לי. (שנה שעברה היה יותר שוה לי ליהות 'רשום' כלא עובד)לך אמרו/הסבירו את זה ?
לא הבנתי,כן, לי. (שנה שעברה היה יותר שוה לי ליהות 'רשום' כלא עובד)
3 פעמים!
כן.לא הבנתי,
השנה אמרו לך לא להיות אברך לך לעבוד ?
אם יש לך את השיחה מוקלטתכן.
הסבירו לי כמה שזה נכון. וכמה לא תכלס להמשיך ללמוד!!
השיחה האחרונה הייתה ב03/11אם יש לך את השיחה מוקלטת
או אפילו את שם המטלפנת יום ושעת השיחה
אני יכול לעשות עם זה משהו מעניין.
מידע דל אבל אני בכל זאת ינסההשיחה האחרונה הייתה ב03/11
בשעה 13:01
לא זוכר את תוכנה המדוייק.
תשתף בתוצאות.מידע דל אבל אני בכל זאת ינסה
לא חשבתי לרגע יש ענין במידע הנ"ל.מידע דל אבל אני בכל זאת ינסה
אם היה לך הקלטה כולל תאריך ושעה זה היה אחרת לחלוטין..לא חשבתי לרגע יש ענין במידע הנ"ל.
גם אלי התקשרו
שלום אני שרית ממשרד התמת לגבי הדירוג במעון
אני: כן מה אוכל לעזור
שרית:מה השם שלך?
אני:את התקשרת אלי
שרית:מה המספר ת.ז שלך אני יעזור לך להגיש הנחה לתמת
אני:אם אין לך פרטים איך יש לך את המספר טלפון שלי?
שרית: אולי מהעבר
אני: המספר הזה לעולם לא היה לכם במאגר כי הוא חדש בו 2 שנים וכבר 4 שנים אין לי ילד במעון(לצערי)
ניתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ממספר 039411787 , ניתן לחייג למספר זה ולהגיד שלום חייגתם אלי, הם לא יודעים למי הם מחייגים...
ממספר 039411787 , ניתן לחייג למספר זה ולהגיד שלום חייגתם אלי, הם לא יודעים למי הם מחייגים...
התקשרו גם אלי מהמס' הזה וראיתי שיש להם פרטים שלי.גם אלי התקשרו מהמספר הזה ושאלו אם יש לי ילד במעון אמרתי שאין לי אפשרות למסור פרטים אישיים, שאלה למה ונתקה מיד את השיחה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים