מידע שימושי המאכזב הלאומי פה: הנה למה לא יהיה ייצור המוני של פלאפון כשר חדש!!!

• הוסף לסימניות
תכלס יש מכשיר עם נגן נורמלי?
נוקיה 3210 יש למישהו מידע עליו מנסיון?

• הוסף לסימניות
מקביל בערך לנוקיה 225...
האם התנסת במכשיר?

עריכה: אני מניח שלא. הרי לפני רגע - בעמוד הקודם - לא ידעת בכלל על איזה מכשיר מדובר. תקן אותי אם אני טועה.

כי אני מכיר אותו כבר חודשים. משתמש בו עוד מלפני ההשקה הרשמית, וואלה - לא מבין על מה אתה מדבר.

הוא לא מושלם, אין שלימות בעולם, אבל לא בר השוואה לנוקיות HMD הזבל.

אם יש לך הערות נקודתיות - נשמח לקבל כדי להשתפר!

• הוסף לסימניות
כולנו רוצים פלאפון כשר שעולה 700 שקל ומחזיק 5 שנים. (ולא, נגיד, חצי שנה).

לצערי, אין סיכוי שהרב @קבר רחל ושות' יצליח.
כל השורות הבאות על דעתי בבלד, ללא אינטרסים, ובלי ידע מיוחד בתחום. אוקיי?

אין לי ספק שהיבואנים הכשרים ושות' עושים כל מאמץ לייצר דברים טובים - בהצלחה חלקית.

אין שום היתכנות כלכלית שסמסונג תייצר היום 2026 מכשיר ייעודי עבור קבוצת אוכלוסיה של 100,000 איש.
להערכתי הסיבה שפעם כן היה, בגלל שחברות הסלולר עצמן (סלקום ושאר הגנבים) פנו לסמסונג וביקשו מכשיר כזה.
זה משהו אחר, נכון? חברה שעובדת איתך וקונה ממך מאות אלפי מכשירים בשנה - זה היה מצב דאז, אני אותה כלקוח, היינו קונים מכשיר סלולר *רק* דרך סלקום/אורנג'/פלאפון. זה נתן להם כוח מיקוח. ברור שהיה לשלושת הנ"ל מילה וחצי אצל סמסונג.

הלאה;
ואת סמסונג עניין לבנות מכשיר כזה כי המאמץ היה קטנטן. הם מכרו אז כל הזמן מכשירים דומים - לכן עשו כמה שינויים; הטביעו חותמת וזהו.

אבל היום, סמסונג למשל עסוקה עם סמארטפונים, אין לה עניין לקחת פלח שוק מצומצם של מכשיר "טיפש" עם מערכת הפעלה "טיפשה", ואז לעשות אותו עוד יותר טיפש - בלי מצלמה ונגן וכו'.
ועוד למה? כי איש עסקים מרשים מאוד מישראל אומר שיקנה 100,000 כאלו? נגיד.
מדוייק. ואני מכיר את התחום.
זה בוודאי לא יועיל
גם לחיות באשליות שגורמות לתסכול וזעם לא יועיל....
זה לא נכון כי כבר עכשיו יש באמזון מלא פלאפונים טיפשים. למה הם יוצרו? ומי קונה אותם? יש לך תשובות?
כולם More of the same, דפוקים ממש, אותה מערכת הפעלה של הכשרים רק בלי ההשקעה של היבואנים כאן.

הבודדים הטובים - כמו הTCL FLIP 2 - מבוססי אנדרואיד, והועדה לא מאשרת אנדרואיד. (וגם אם תקנה באופן פרטי הם לא תומכים בתדרים הישראליים).
הנה, הציבור הדתל"י, הוציא עכשיו אחלה מכשיר.
בתור אחד שמכיר את הפרוייקט, המניע היה אידאולוגי לגמרי ולא כלכלי.

וזה אחת הסיבות שהוא יכל להצליח - שיקולים עסקיים היו רק משניים. (כלומר, שורת רווח לא הייתה דחופה במיוחד, נגיד בעדינות).

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמכיר את הפרוייקט, המניע היה אידאולוגי לגמרי ולא כלכלי.

וזה אחת הסיבות שהוא יכל להצליח - שיקולים עסקיים היו רק משניים. (כלומר, שורת רווח לא הייתה דחופה במיוחד, נגיד בעדינות).
מה שאתה כותב זה מענין
כי בסוף אנחנו חיים בעולם הזה
וקשה לבן אדם לעבוד קשה בשביל אידיאולוגי לטווח ארוך
אבל הכסף הוא מנוע שמניע אנשים למרחקים אדירים..

גם אצלנו בציבור לועדה יש מניע אידיאולוגי ובסוף המכשירים הם זבל בהשוואה למחיר ולמבוקש

• הוסף לסימניות
האם אפשר להכניס לו סים כשר וזה יעבוד? (או האם יש לזה איזה פריצה או משהו?)
יש לו 2 סימים?

• הוסף לסימניות
מה שאתה כותב זה מענין
כי בסוף אנחנו חיים בעולם הזה
וקשה לבן אדם לעבוד קשה בשביל אידיאולוגי לטווח ארוך
זכינו שיש אנשים אידאליסטיים בעולם.
ברוך ה'.
גם אצלנו בציבור לועדה יש מניע אידיאולוגי ובסוף המכשירים הם זבל בהשוואה למחיר ולמבוקש
הוועדה הם אידאולוגים, היבואנים פחות (ואני לא מעביר ביקורת על היבואנים - אדם שעושה את כספו ביושר זה נהדר).

הוועדה מטילה הגבלות שבעיני, כמתבונן מהחוץ (אני דתי) שמבין בתחום, נראות מוזרות מאוד, ובין השאר גורמות לקשיים ביצור מכשירים איכותיים.

אך מכיוון שאני מאמין בטוהר כוונותיה של הועדה מצד אחד, ומצד שני לא מצוי לפרטי פרטים בתהליכי קבלת ההחלטות שם - אני יכול להרים גבה על ההחלטות שלהם, ואף לחשוב שהם טעות, אבל מצד שני אני יודע היטב שיתכן שאיני חשוף לכל הפרטים שהביאו להחלטה מסויימת.
האם אפשר להכניס לו סים כשר וזה יעבוד?
IMEI שלו לא ועדה.
יש לו 2 סימים?
כן.

שאר השאלות תפנו למייל\טלפון שבאתר, אני לא נציג רשמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה