המבוך השבועי לילד

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לו לצאת?

קבצים מצורפים

• DSC_7660.jpg
    1 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
:) לא מצאתי עוד את הכניסה

• הוסף לסימניות
קליפת עץ?

• הוסף לסימניות
אבסטרקט יפה!

זוכר שצילמת את זה:)

ברשותך, ניסיתי לראות את זה במהופך וזה נראה לי מעט יותר נגיש לעין, לוידע למה..:confused:

עשיתי גם עיבוד קל של השוואת הכהים והבהירים, זה קצת משטיח את התמונה ויתכן שלא תאהב את זה, אבל לדעתי כאבסטרקט זה מתאים. אשמח לדעתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;518530:
אבסטרקט יפה!

זוכר שצילמת את זה:)

ברשותך, ניסיתי לראות את זה במהופך וזה נראה לי מעט יותר נגיש לעין, לוידע למה..:confused:

עשיתי גם עיבוד קל של השוואת הכהים והבהירים, זה קצת משטיח את התמונה ויתכן שלא תאהב את זה, אבל לדעתי כאבסטרקט זה מתאים. אשמח לדעתך.

הרגת את התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;518548:
סליחה.

מדוע?

מכל בחינה אפשרית
אין יותר עומק לתמונה, הצבעים חמים מדי לטעמי
אחרי העיבוד שלך זה נראה כאילו צילמו את זה עם פלאש ישיר או בשמש ישירה באמצע היום.

לא בדיוק הסגנון שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;518552:
מכל בחינה אפשרית
אין יותר עומק לתמונה, הצבעים חמים מדי לטעמי
אחרי העיבוד שלך זה נראה כאילו צילמו את זה עם פלאש ישיר או בשמש ישירה באמצע היום.

לא בדיוק הסגנון שלי...

הסתכלתי שוב על התמונה, ושוב על העיבוד שלי ואני אנסה להסביר מה גרם לי להציע זאת.

כבר שהעליתי את העיבוד כתבתי שזה מוריד מהעומק של התמונה, אבל לדעתי באבסטרקט שכזה העומק הוא לא מחוייב המציאות. אני לא רואה כאילו זה צולם עם פלאש ישיר, יש תאורה טובה ולא קשה מידי.

כשאני מסתכל על התמונה המקורית, אני מביט דבר ראשון בחלק העליון של התמונה, אז העיניים יורדות לחלק התחתון והבהירות מקפיצה אותן - שוב - לחלק העליון. זה הביא אותי למסקנה שצריך איזה שינוי בחלק התחתון, כי זה הציק לי.

תחילה ניסיתי רק להפוך את התמונה, אבל עדיין משהו הציק לי. אז פתחתי פוטושופ והכהיתי את החלק הבהיר כדי לנסות ולקבל גוון יחסית אחיד.

לגבי הגוון החם מידי, אתה צודק, לא התעמקתי בכך יתר על המידה, רק נתתי רעיון לתמונה שלך, יתכן והעיבוד שעשיתי רחוק ממושלם, אולי הכהיתי מידי הרבה, בס"ה ניסיתי להמחיש את טעמי עם עיבודון קטנטן.

הכל עניין של טעם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;518734:
הסתכלתי שוב על התמונה, ושוב על העיבוד שלי ואני אנסה להסביר מה גרם לי להציע זאת.

כבר שהעליתי את העיבוד כתבתי שזה מוריד מהעומק של התמונה, אבל לדעתי באבסטרקט שכזה העומק הוא לא מחוייב המציאות. אני לא רואה כאילו זה צולם עם פלאש ישיר, יש תאורה טובה ולא קשה מידי.

כשאני מסתכל על התמונה המקורית, אני מביט דבר ראשון בחלק העליון של התמונה, אז העיניים יורדות לחלק התחתון והבהירות מקפיצה אותן - שוב - לחלק העליון. זה הביא אותי למסקנה שצריך איזה שינוי בחלק התחתון, כי זה הציק לי.

תחילה ניסיתי רק להפוך את התמונה, אבל עדיין משהו הציק לי. אז פתחתי פוטושופ והכהיתי את החלק הבהיר כדי לנסות ולקבל גוון יחסית אחיד.

לגבי הגוון החם מידי, אתה צודק, לא התעמקתי בכך יתר על המידה, רק נתתי רעיון לתמונה שלך, יתכן והעיבוד שעשיתי רחוק ממושלם, אולי הכהיתי מידי הרבה, בס"ה ניסיתי להמחיש את טעמי עם עיבודון קטנטן.

הכל עניין של טעם:)

לגבי העיבוד -
יכול להיות שמבחינתך הוא קטנטן אבל הוא הפך את זה למשהו אחר לחלוטין
תמונה אחרת, רעיון אחר - משהו שלא צילמתי.

בעיבוד הקטנטן שלך מחקת את כל העומק (מפתיע אותי שזה לא מפריע לך)
גרמת לעין להיתקע על מרכז התמונה כי אין אור וצל שיוליכו אותה ממקום למקום
ואין את הצורניות המעניינת שהייתה בהתחלה. גם הגוון האחיד שניסית להגיע אליו בד"כ לא קיים בטבע, הכל מורכב מתתי גוונים שבד"כ לא תמיד ניתן להוציא אותם בכל צילום, בטח לא בשמש ישירה.
ואם לרגע היית מתייחס לכותרת היית מבין שהעיבוד שלך בעצם הפך אותה ללא רלוונטית.

בקיצור את כל מה שעשית יכולתי לעשות בשני צעדים לאחור - לשים את זה בשמש ולצלם > זאת לא הייתה המטרה.

• הוסף לסימניות
מסכים איתך לגבי העומק, אבל אם המטרה היא מבוך, מי צריך עומק, ראיתי את עצמי מטייל עם העיניים דרך החריצים בצורה הרבה יותר נינוחה אחרי מה שעשיתי לתמונתך.

העומק שיש בתמונתך לדעתי גם עומד בעוכריה כי לי לפחות זה הציק בעין ולא היה לי נוח להביט בתמונה.

אני לא ניסיתי להגיע בדווקא לגוון אחיד לחלוטין, החלק המואר פשוט הפריע לי בעין והעדפתי להכהותו אפילו על חשבות השטחת התמונה במקרה ספציפי זה.

טוב, הרי לא נגמור עם זה:)

נחזור לצילום עצמו, אבסטרקט יפה ומעורר עניין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה