נכתב ע"י כדרלעמר;518530:אבסטרקט יפה!
זוכר שצילמת את זה
ברשותך, ניסיתי לראות את זה במהופך וזה נראה לי מעט יותר נגיש לעין, לוידע למה..
עשיתי גם עיבוד קל של השוואת הכהים והבהירים, זה קצת משטיח את התמונה ויתכן שלא תאהב את זה, אבל לדעתי כאבסטרקט זה מתאים. אשמח לדעתך.
נכתב ע"י כדרלעמר;518548:סליחה.
מדוע?
נכתב ע"י tamiro;518552:מכל בחינה אפשרית
אין יותר עומק לתמונה, הצבעים חמים מדי לטעמי
אחרי העיבוד שלך זה נראה כאילו צילמו את זה עם פלאש ישיר או בשמש ישירה באמצע היום.
לא בדיוק הסגנון שלי...
נכתב ע"י כדרלעמר;518734:הסתכלתי שוב על התמונה, ושוב על העיבוד שלי ואני אנסה להסביר מה גרם לי להציע זאת.
כבר שהעליתי את העיבוד כתבתי שזה מוריד מהעומק של התמונה, אבל לדעתי באבסטרקט שכזה העומק הוא לא מחוייב המציאות. אני לא רואה כאילו זה צולם עם פלאש ישיר, יש תאורה טובה ולא קשה מידי.
כשאני מסתכל על התמונה המקורית, אני מביט דבר ראשון בחלק העליון של התמונה, אז העיניים יורדות לחלק התחתון והבהירות מקפיצה אותן - שוב - לחלק העליון. זה הביא אותי למסקנה שצריך איזה שינוי בחלק התחתון, כי זה הציק לי.
תחילה ניסיתי רק להפוך את התמונה, אבל עדיין משהו הציק לי. אז פתחתי פוטושופ והכהיתי את החלק הבהיר כדי לנסות ולקבל גוון יחסית אחיד.
לגבי הגוון החם מידי, אתה צודק, לא התעמקתי בכך יתר על המידה, רק נתתי רעיון לתמונה שלך, יתכן והעיבוד שעשיתי רחוק ממושלם, אולי הכהיתי מידי הרבה, בס"ה ניסיתי להמחיש את טעמי עם עיבודון קטנטן.
הכל עניין של טעם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים