דו"ח המדינה רוצה שנעבור על החוק?!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
א. לא אמרתי שציטטת ציטוט אלא ביטוי, יחי ההבדל.

חמוד

גם וגם. אני מסכים איתך שהפנסיות גבוהות מידי. ועדיין.

אז תאמת.
תקציב הצבא (2025) הוא כמאה מליארד והפנסיות כ 10 מליארד.
זה לא מדויק.
כי יש חלקים בפנסיות שהם באים כל פעם מתקציב המדינה מחדש...
והמשכורות לא חישבת.
ובכל אופן אם זה ממש חשוב לך תכתוב לי בפרטי ואני אתן לך את המספר של האיש קשר של פייגלין
ואני מבטיח לך שתקבל תשובה
פייגלין הוא אדם מאוד מדוייק.

שתי נקודות:
צירפתי לך את תקציב הבטחון ל 2025 שתראה לאיפה הולך הכסף.
דבר שני אחרי הכל לא ענית על השאלות שלי.
התשובות הם פשוטות מאוד אם אתה מבין שהמדינה צריכה כסף.
אם אתה מסכים איתי שיש מעט אנשים שנהנים מכך שיש מיסים גבוהים
ושיש מעט אנשים שנהנים מכך שמדינת ישראל היא המדינה היקרה בעולם
ויש מעט אנשים שנהנים שמחירי הדיור פה הם יקרים פי 2 מהממוצע...

אז אתה מבין שהכסף עובר מרוב הציבור לקצת מהציבור....

המשמעות של זה ,זה תאגיד...
אין פה הרבה מה להבין...

ולגבי איך הם מייצרים את כמות הכסף שהם צריכים זה מאוד פשוט
בדיוק כמו האשכול המקביל ...
פשוט שמים מצלמה שלא ישימו לב....
אם זה לא יעזור ...
אז ישנו את החוק ויגידו שמ10 קמ"ש כבר מקבלים קנס....

אל תדאג...

את כמות הכסף שצריך תמיד ישיגו ...

• הוסף לסימניות
אז מסתבר שהמדינה ממש רוצה שתעברו על החוק כדי שתגרוף הון מהדוחות שתתן לכם.
אז מסתבר שהמדינה ממש רוצה שתעברו על החוק כדי שתגרוף הון מהדוחות שתתן לכם.
יכול להסכים איתך

יש פתרונות יותר יצירתים ואפקטיבים למשל מי שנתפס על מהירות פשוט לעכב אותו במקום ל20-30 דקות זה ידקדק לו יותר מאשר קנס כספי אולי צריך קנס כספי סמלי בכל זאת צריך הכנסות

הוסיף עוד לסגור אולם שמחות בגלל שבחים ואמלח וכו' למה להעניש את בעלי השמחה אפשר למשל להגיד לבעלי האולם להמשיך להפעיל את האולם (כמובן אם פיקוח מחמיר יותר ומעקב ) אבל כל ההכנסות שיש לו באותו חודש יוחרם לקופת המדינה ככה גם המדינה הרוויחה גם בעלי השמחות לא סבלו ובעלי האולם יבינו טוב את משמעות העבירה שעשו

אז כנראה לא שהמדינה רוצה להרוויח פשוט הם מענישים מבלי לחשוב

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה