המהפכה מגיעה גם לשוק הסלולר הכשר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1160500:
ומה עם השאלה שלי השניה? פשוט לא הבנתי אם זה ללא הגבלה אז מה הרעיון של ה- 53 יעדים???
ועוד דבר, אני חסומה.... אז איפה הם? בירושלים....

אני משער שהכוונה היא 53 מדינות.
אבל אני לא חותם על זה.

והם נמצאים בת"א-יפו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1160500:
אז איפה הם? בירושלים....

את הסים הכשר של גולן ניתן להשיג באתר האינטרנט של החברה וכן בסניפי הרשתות באג ובסט מובייל. כמו כן, בחודשים האחרונים פרשה החברה רשת של משווקים מורשים בריכוזים החרדיים ברחבי הארץ, בבני ברק, בירושלים ועוד. לצד זאת, יעמדו לרשות הציבור החרדי שלוש חנויות של משווקים מורשים הפועלות תחת המותג ‘גולן טלקום’: ברחובות גאולה ובר אילן בירושלים, וברחוב רבי עקיבא בבני ברק. אמצעי התשלום בגולן טלקום הם באמצעות כרטיס אשראי או באמצעות הוראת קבע (בבנק לאומי, בנק הדואר ובנק הפועלים).

• הוסף לסימניות
איזה חוצפה!
אני הזמנתי מספרים של שומר מסורת על תקן זה שזה יתחלף לכשר.
ועכשיו אני צריך להחליף שו"פ מספר.
ולהזמין סים ולהחליף לחבילה יותר יקרה (חבילת יום הולדת 49 ש"ח ללא הגבלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולן טלקום:
לתשומת ליבך! sim כשר עובד במכשיר כשר בלבד. להלן רשימת המכשירים הכשרים התומכים ב- sim של גולן טלקום:
סמסונג:
דגם E1200M
התחילית של המספר הסידורי: 35642105
סמסונג:
דגם E3300
התחילית של המספר הסידורי: 35613505
נוקיה:
דגם C2-01
התחילית של המספר הסידורי: 35195305

התחילית של המספר הסידורי הוא צירוף 8 הספרות הראשונות של הIMEI - ניתן לבדוק את מספר ה- IMEI על ידי חיוג במכשיר:
*#06#

לתמונה של המכשירים לחץ כאן

עלייך לוודא, שהמכשיר שלך תומך ב-sim הכשר של חברת גולן טלקום.

נראה לי שזה אומר שאם משנים את הimei לסידרות האלה אז זה יעבוד.
כלומר כל אלה שמשווקים מכשיר תואם כשר (שזה אומר ששינו את הimei) יכולו לעבוד עם זה.

כך נראה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1160747:
נראה לי שזה אומר שאפשר לשנות את הimei לסידרות האלה.
כלומר כל אלה שמשווקים מכשיר תואם כשר (שזה אומר ששינו את הimei) יכולו לעבוד עם זה.

כך נראה לי.

העיקרון נכון, אבל; לא לכל חברה אפשר לשנות את הimei וכל הקומבינות האלו..
לדוגמא הC2 היה ניתן לתמיכה בסים כשר רק ע"י אורנג, וע"י סלקום לא. וכמדומני שכיום, גם באורנג' זה לא כ"כ קל, ואולי אפילו בכלל לא אלא רק ע"י סוכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1160747:
נראה לי שזה אומר שאם משנים את הimei לסידרות האלה אז זה יעבוד.

כך נראה לי.
לכאורה אתה צודק, וזה בעצם מה שעושים בכל החברות.
השאלה היא, האם כל המכשירים הכשרים הם מהסידרה הזו, או שייתכן שאדם יקנה מכשיר כשר למהדרין ולא יוכל לחברו לגולן.

• הוסף לסימניות
0

0

0

0

0

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל....ב"ה אין לי איפון

הם מוכרים רק סיםםםםםםם לא מכשירים

ואין ביטוח על המכשיר....

ולמי שאין מה לעשות עם שיחות לחול גם משלם את ה59 שח

חבל, ציפיתי הרבה זמן למסלול טוב יותר........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160490:
C2 עולה בעאזור ה-300-400 ש"ח.
במחיר הזה אתה מקבל את ה-"כאילו כשר"... הכשר מטעם ועד הרבנים עולה בסביבות 500-600 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1161111:
במחיר הזה אתה מקבל את ה-"כאילו כשר"... הכשר מטעם ועד הרבנים עולה בסביבות 500-600 ש"ח.

הם לא נותנים מכשיר
רק סים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1160394:
נכון.
הציבור החילוני מקבל במחיר הזה
שיחות ללא הגבלה + SMS ללא הגבלה + גלישה....
למה לא יכלו ליצור חבילה עם תשלום חלקי רק על השיחות???

היא הנותנת, מהציבור החילוני הוא עושה כסף נוסף על הורדות, אפליקציות, ושאר ענינים שאיני מבין בהם, ועלינו המסכן לא נשאר לו רק את ה-59 ש"ח בלי אגורה תוספת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1161115:
היא הנותנת, מהציבור החילוני הוא עושה כסף נוסף על הורדות, אפליקציות, ושאר ענינים שאיני מבין בהם, ועלינו המסכן לא נשאר לו רק את ה-59 ש"ח בלי אגורה תוספת...

כל אלו הדברים שאמרת שאינך מבין בהם כלולים בגלישה ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1161115:
היא הנותנת, מהציבור החילוני הוא עושה כסף נוסף על הורדות, אפליקציות,..

מה קשר? להוריד הפליקציה לא עולה כסף! ואפילו אם כן זה לא קשור לחברת תקשורת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1161275:
59 ש"ח לשנה הראשונה ואחרי זה ?
C2 לא כשר גם עובד ?

אני עכשיו הזמנתי קווים ויש לי מכשיר C2 לא כשר. נעדכן אותכם אם זה עובד.
לפי הקוד MUI זה לא עובד. אולי ניתן לפרוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1161340:
אני עכשיו הזמנתי קווים ויש לי מכשיר C2 לא כשר. נעדכן אותכם אם זה עובד.
לפי הקוד MUI זה לא עובד. אולי ניתן לפרוץ.

C2 הוא בעייתי בפריצות/החלפת imei האלו.

אשמח באמת אם תעדכני אם זה הלך או לא.

• הוסף לסימניות
אם כן חברת פלאפון כבר זולים יותר 59 ש"ח לשנה הראשונה ואחרי זה 83 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה