המהפכה מגיעה גם לשוק הסלולר הכשר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1162013:
אם כן חברת פלאפון כבר זולים יותר 59 ש"ח לשנה הראשונה ואחרי זה 83 ש"ח
איפה יש חבילה כזו?
נגמר לי המסלול בפלאפון, ובמכשיר שלהם - טאצ', א"א לעבור לחברה אחרת.
הם הציעו לי רק חבילה ב-85 ש"ח החל מהשנה הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1162013:
אם כן חברת פלאפון כבר זולים יותר 59 ש"ח לשנה הראשונה ואחרי זה 83 ש"ח

חברת פלאפון הנחמדה לא גובה אף פעם מה שכתוב :rolleyes: ממילא זה יוצא הרבה יותר יקר...
לכו למרכזי שירות שלהם הנציגים מגרדים תקירות...

• הוסף לסימניות
מי זה נשאר אחרי שנה באותה חברה?

• הוסף לסימניות
לדעתי החידוש העיקרי כאן, זה החבילה של 9.99 ש"ח, שמעבר לשעה חודשית שהחבילה כוללת, משלמים 18 אג' לדקה. בשביל מי שמדבר רק קצת ועדיף לו לשלם על כל דקת שיחה במקום מחיר קבוע מראש שיוצא לו יקר יותר, זה נשמע פתרון טוב.

• הוסף לסימניות
מה המספר שלהם?

• הוסף לסימניות
0058*
מוקד שירות: 1800016058 / 1700016058
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היום נפתח הסניף של גולן בבר אילן פינת שמואל הנביא.

• הוסף לסימניות
מבדיקה שעשינו.
זה עובד על מכשיר C2 גם אלו ללא החותמת.
כלומר הלא כשרים שיש בתוכם סים כשר.
אי אפשר לשלוח אליהם SMS או מהם.

• הוסף לסימניות
מישהו בדק אם זה עובד על 1050?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1164478:
מישהו בדק אם זה עובד על 1050?
כיון שלא ענו לי, בדקתי לבד...
אחרי פריצה זה עובד.

• הוסף לסימניות
בדקנו על מכשיר נוסף, בעל שני סימים.
מכשיר מחו"ל ועבד ללא תקלה.

הגיוני שהגבלה למכשירים, היא רק על מנת שישתמשו במכשירים כשרים ולא יראה שונה בעיני העם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1166707:
כיון שלא ענו לי, בדקתי לבד...
אחרי פריצה זה עובד.
מה הכוונה פריצה? החלפת imei?

• הוסף לסימניות
לא מבין בזה. הלכתי ל"מרכז הסלולר", נתתי את המכשיר לבחור הנחמד שמעבר לדלפק, ואחרי דקתיים נפרדתי ממנו ומארבעים ש"ח עם מכשיר גולני...

• הוסף לסימניות
רציתי לפרוץ את הC2 רגיל לא כשר ולא מוכשר. הלכתי חנות אחר חנות בדוידקה. וכולם ללא יוצא מן הכלל אמרו לי שאין פריצה ואין מה לעשות.
התעקשתי והגעתי לסבא-פון והוא אומר לי כן הצלחנו היום לפרוץ את זה. 50 ש"ח והענין סודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1168275:
רציתי לפרוץ את הC2 רגיל לא כשר ולא מוכשר. הלכתי חנות אחר חנות בדוידקה. וכולם ללא יוצא מן הכלל אמרו לי שאין פריצה ואין מה לעשות.
התעקשתי והגעתי לסבא-פון והוא אומר לי כן הצלחנו היום לפרוץ את זה. 50 ש"ח והענין סודר.

אורנג' נכון? לא סלקום.
תקן אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1168278:
אורנג' נכון? לא סלקום.
תקן אותי אם אני טועה.

כמובן אורנג', לא סלקום ולא פלאפון לא יעבוד על זה.

ואם הנ"ל יוציא את הסים לדקה הוא ייאלץ להפרד מעוד 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
לא רציתי לפתוח אשכול חדש, אבל אני צריכה עזרה.
קניתי מכשיר סמסונג e1081t ויש לי סים של סלקום כשר.
הלכתי למרכז שרות של סלקום שאמרו לי שזה מכשיר שנקרא לא כשר ואין ברירה אלא רק להחליף את המכשיר.
רציתי לשאול: האם הם צודקים ואין מצב לשים את הסים?
האם בגולן טלקום זה כן יכול לעבוד?
כי אם לא, יישארו לי 2 אפשרויות: או לעשות קו לא כשר.. או לקנות מכשיר חדש כי הישן נשבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1169776:
לא רציתי לפתוח אשכול חדש, אבל אני צריכה עזרה.
קניתי מכשיר סמסונג e1081t ויש לי סים של סלקום כשר.
הלכתי למרכז שרות של סלקום שאמרו לי שזה מכשיר שנקרא לא כשר ואין ברירה אלא רק להחליף את המכשיר.
רציתי לשאול: האם הם צודקים ואין מצב לשים את הסים?
האם בגולן טלקום זה כן יכול לעבוד?
כי אם לא, יישארו לי 2 אפשרויות: או לעשות קו לא כשר.. או לקנות מכשיר חדש כי הישן נשבר.
אני קניתי עכשיו את המכשיר בדוד פון, אמרו לי שעובד גם בסלקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה