המהפכה מגיעה גם לשוק הסלולר הכשר!

• הוסף לסימניות
אפשר להחליף את הimei וזה יעבוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1168278:
אורנג' נכון? לא סלקום.
תקן אותי אם אני טועה.

לגולן.
והבנתי שאין אפשרות לשנות את הIMEI.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1169776:
לא רציתי לפתוח אשכול חדש, אבל אני צריכה עזרה.
קניתי מכשיר סמסונג e1081t ויש לי סים של סלקום כשר.
הלכתי למרכז שרות של סלקום שאמרו לי שזה מכשיר שנקרא לא כשר ואין ברירה אלא רק להחליף את המכשיר.
רציתי לשאול: האם הם צודקים ואין מצב לשים את הסים?
האם בגולן טלקום זה כן יכול לעבוד?
כי אם לא, יישארו לי 2 אפשרויות: או לעשות קו לא כשר.. או לקנות מכשיר חדש כי הישן נשבר.

היום יש ה-מ-ו-ן אנשים שמשתמשים במכשיר הזה בסים כשר. נכנסים לחנות סלולר שמשווקות למגזר, שקיימות תחת כל עץ רענן, ומבקשים טיפול קצר ולא יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1169906:
היום יש ה-מ-ו-ן אנשים שמשתמשים במכשיר הזה בסים כשר. נכנסים לחנות סלולר שמשווקות למגזר, שקיימות תחת כל עץ רענן, ומבקשים טיפול קצר ולא יקר.

השאלה מהו הטיפול ה'לא יקר' שהם יכולים לעשות ואני לא? אם זה רק ללחוץ על כמה כוכביות ולשנות הגדרות, מדוע עליי להטריח את עצמי עד לחנות ולהיפרד מכמה שקלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1169908:
השאלה מהו הטיפול ה'לא יקר' שהם יכולים לעשות ואני לא? אם זה רק ללחוץ על כמה כוכביות ולשנות הגדרות, מדוע עליי להטריח את עצמי עד לחנות ולהיפרד מכמה שקלים?
כי ידע שווה כסף :)
האמת שזו עבירה פלילית לשנות את זה, כך שזה מידע חסוי בד"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה