# # המומלצים של נקסט # #

נכתב ע"י revrut;2366307:
ממליצה 18-24, מעיל הוא פריט שתמיד מומלץ לקחת את המידה מעל ולא את המדוייקת.
אם את רוצה אותו גם לשנה הבאה את יכולה לקחת אפילו את המידה מעל 2-3

את אומרת את זה מנסיון של המעילים אצלהם? כי בד"כ המידות בנקסט יותר גדולות מהנורמה

לילדה בת 7 קצת גבוהה, איך המידות ואיך האורך של החצאיות?

תודה!

עשיתי הזמנה לפני יותר משבוע
ובאתר של הדואר עדיין כתוב לי: אין נתונים על דבר הדואר מחול..
לא מוגזם?
הזמנות קודמות כבר היו אצלי תוך שבוע

נכתב ע"י מ גולד;2366970:
עשיתי הזמנה לפני יותר משבוע
ובאתר של הדואר עדיין כתוב לי: אין נתונים על דבר הדואר מחול..
לא מוגזם?
הזמנות קודמות כבר היו אצלי תוך שבוע

כתוב באתר שלהם שזמן האספקה ארוך מהרגיל עקב חגאות הגויים

נכתב ע"י גלידה;2366554:
את אומרת את זה מנסיון של המעילים אצלהם? כי בד"כ המידות בנקסט יותר גדולות מהנורמה

יש להם מעילים שהם בגיזרה יותר מדויקת, ולא תמיד זה באמת גדול כמו הבגדים הרגילים שלהם

די דחוף לי!

לתינוק בן 3 חודשים לקנות 1-3 חודשים או 3-6?
איך המידות? גדולות/ קטנות? כמו בארץ?

אשמח למענה מניסיון אישי.

נכתב ע"י michal;2369049:
די דחוף לי!

לתינוק בן 3 חודשים לקנות 1-3 חודשים או 3-6?
איך המידות? גדולות/ קטנות? כמו בארץ?

אשמח למענה מניסיון אישי.

3-6

נכתב ע"י רמז;2369096:

תודה!
מניסיון?

כי קניתי לו בגדים מקיווי ומקסטרו וזה ממש ענק עליו
ומזארה מידות 3-6 מעולה עליו.

נכתב ע"י michal;2369119:
תודה!
מניסיון?

כי קניתי לו בגדים מקיווי ומקסטרו וזה ממש ענק עליו
ומזארה מידות 3-6 מעולה עליו.

התינוקת שלי בת חודשיים וחצי, [בגודל כמו תינוקת בת חודש:(]
מעיל 3-6 מצוין גם הבייביגרו מצוין.

נכתב ע"י טורקיz;2370597:
האם המידות בחצאיות מידי הם לפי גיל http://il.nextdirect.com/iw/g502492s12#858860
מה לקחת לגיל 5? האם הם דורשות גיהוץ?

לבת שלי בת 7 לקחתי מידה 7 מידי וזה בסדר - היא הולכת איתה לבית הספר - כבס ולבש ללא גיהוץ.
מה שכן, מעט רחבה במותן , יש בחצאית גומי למתיחה ואז זה בסדר.

הגובה של הבת שלי בערך 1.12.

נכתב ע"י נעמי20;2370801:
מישהי קנתה את הנעליים הבאות:
http://il.nextdirect.com/iw/go51122s2#463173
http://il.nextdirect.com/iw/g502630s8#991019

אני רוצה להזמין לבן שלי שהתחיל ללכת לפני חודשיים עם רגל שמנמנה, איך הם באופן כללי והאם קל לנעול אותם (וגם- צריך להשתמש בשרוכים או שיש רוכסן?)

תודה!

אם הרגליים שלו שמנמנות- לא כדאי לך להזמין מנקסט.
הנעליים שלהם ממש צרות. מניסיון עם הרגליים השמנמנות של הבת שלי... בעצם, כמה נסיונות, עד שהתייאשתי :(
מה שכן, יש להם נעליים של צעד ראשון שיש בהם גם גזרה רחבה. תבדקי.
למשל
http://il.nextdirect.com/iw/go53126s3

לתינוק בן 3 חודשים כדאי להזמין 3-6, גם אם בהתחלה זה יהיה קצת גדול, בהמשך זה יהיה טוב
למרות שהבן שלי לבש את ה-1-3 עד גיל חצי שנה והוא די גבוה, אבל ה-3-6 עמדו עליו טוב יותר.
כל הבייביגרואים של נקסט דקים למעט מה שכתוב בפירוש שעבה.

לתינוק בן 3 חודשים כדאי להזמין 3-6, גם אם בהתחלה זה יהיה קצת גדול, בהמשך זה יהיה טוב
למרות שהבן שלי לבש את ה-1-3 עד גיל חצי שנה והוא די גבוה, אבל ה-3-6 עמדו עליו טוב יותר.
כל הבייביגרואים של נקסט דקים למעט מה שכתוב בפירוש שעבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה