מידע שימושי המחדש, לא עובד רק לי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום חברים, פנו אלי כמה וכמה על תלונות באשכול שישנם תקלות באתר, כאחד מהמערכת אינני מודע לתקלות.
אשמח אם תפרטו במה מדובר ונבדוק את זה לעומק.
בברכה.

• הוסף לסימניות
שלום חברים, פנו אלי כמה וכמה על תלונות באשכול שישנם תקלות באתר, כאחד מהמערכת אינני מודע לתקלות.
אשמח אם תפרטו במה מדובר ונבדוק את זה לעומק.
בברכה.
יש לי 2 מחשבים עם נטפרי
באחד אין שום בעיה. בשני לא ניתן להכנס ל'מחדש' שגיאת פרטיות- החיבור אינו פרטי וכו'.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מחשבים עם נטפרי
באחד אין שום בעיה. בשני לא ניתן להכנס ל'מחדש' שגיאת פרטיות- החיבור אינו פרטי וכו'.
כנ"ל גם אצלי כבר למעלה מחודש כשהמחשב נמצא בסינון של נטפרי, האתר לא נפתח ומציג הודעה על שגיאת פרטיות
‏‏צילום מסך (23).png

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב עם נתיב-כמה ימים עובד מאד איטי ולא תמיד רואים תמונות מאתמול הסרטונים לא נפתחים
במכשיר של הדרן-עובד לי כבר כמה ימים מאד איטי (מאז השדרוג של האתר )

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותו בעיה, יש למישהו פיתרון?
החלפתי כתובת IP ואם כל זה יש לי את הבעיה,
אשמח לפיתרון

• הוסף לסימניות
קודם כל כנסו להגדרות האינטרנט שלכם כנסו לניקוי נתוני גלישה, בחרו רק את האופציה של תמונות וקבצים במטמון ולחצו על ניקוי נתונים.
לאלו שבנטפרי (ובמיוחד למי שהחליף כתובת IP) תפתחו כרטיסיה חדשה, תקלידו 1.2.3.4 לחצו אנטר תפעילו את פותר הבעיות ותפעלו לפי הכללים (ככל הנראה הבעיה נובעת מכך שתעודת האבטחה של נטפרי שברשותכם אינה תקינה)
במידה וישנם עוד בעיות כתבו כאן

• הוסף לסימניות
קודם כל כנסו להגדרות האינטרנט שלכם כנסו לניקוי נתוני גלישה, בחרו רק את האופציה של תמונות וקבצים במטמון ולחצו על ניקוי נתונים.
לאלו שבנטפרי (ובמיוחד למי שהחליף כתובת IP) תפתחו כרטיסיה חדשה, תקלידו 1.2.3.4 לחצו אנטר תפעילו את פותר הבעיות ותפעלו לפי הכללים (ככל הנראה הבעיה נובעת מכך שתעודת האבטחה של נטפרי שברשותכם אינה תקינה)
עשיתי הכל כבר לפני שבועיים וזה תגובת נטפרי לבעיה:
אתר המחדש מחזיר לכם שגיאת Timeout שזה לא נובע מסינון
יש לפנות לתמיכה של האתר

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי יש לי 2 סימים בסים אחד נפתח ובאחד לא.
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש את הבעיה הנ"ל
עשיתי את כל מה שהוצע כאן, ולמרות שפותר הבעיות של נטפרי לא מצא בעיה, התקנתי מחדש תעודת אבטחה
זה לא עזר

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי יש לי 2 סימים בסים אחד נפתח ובאחד לא.
מה זה אומר?
יכול להיות שיש לך הגדרות חסימה שונות בשני הסימים
גם אצלי יש את הבעיה הנ"ל
עשיתי את כל מה שהוצע כאן, ולמרות שפותר הבעיות של נטפרי לא מצא בעיה, התקנתי מחדש תעודת אבטחה
זה לא עזר
תצלם לי מסך, מה זה כותב לך

• הוסף לסימניות
אולי שכל מי שיש לו 2 חיבורים, שיכתוב באיזו חברה זה לא עובד?
ככה יוכלו לדבג את הבעיה

אני בנטפרי והכל טוב
והעיצוב החדש נהדר ומודרני

@ישראל רוזן - שרולצ'ה אל תגעו בעיצוב... תשאירו הכל למעצב..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה