משהי שמה קישור. תבדקי כמה תגובות אחורה, ואז שם נכנסת לאתר ומופיע לך משהו שאת צריכה לכתוב את המייל שלך שם וישר נותנים לך קוד שאותו את מכניסה בקופהאיך אני מקבלת את ה20% הנוספים ?
לא, זה לארה"בגם בישראל?
משהי שמה קישור. תבדקי כמה תגובות אחורה, ואז שם נכנסת לאתר ומופיע לך משהו שאת צריכה לכתוב את המייל שלך שם וישר נותנים לך קוד שאותו את מכניסה בקופה
אכן כן.כלומר ניתן יהיה לרשום את שני הקופונים (גם 50 וגם 20 )במקביל?
אפשר להשתמש רק בקופון אחד, תבחרי את זה שהכי מתאים לך.כלומר ניתן יהיה לרשום את שני הקופונים (גם 50 וגם 20 )במקביל?
לא נכון. בשתים, ניסיתי (לא הזמנתי, אך בקופה ניסיתי וזה מוריד את המחיר של שתי הקופונים)אפשר להשתמש רק בקופון אחד, תבחרי את זה שהכי מתאים לך.
אז מצויין, אני בעדלא נכון. בשתים, ניסיתי (לא הזמנתי, אך בקופה ניסיתי וזה מוריד את המחיר של שתי הקופונים)
למה כבר לא עובד? מעניין....בקיפלינג ארה"ב יש רק היום 50% הנחה
https://www.talkable.com/x/k5bu7o
מי שנכנס בקישור מקבל בנוסף 20%
וגילוי נאות: גם אני מרוויחה
טוב סליחה שאני חופרת. הבנתי את הקטע
אני אשמח לקישורים על תיקים מומלצים, לעבודה. לא גדול אבל גם לא קטן, משהו בינוני...אם משהו רוצה דוגמאות לתיקים ממש יפים לסמינר או ליום יום (שנכנס בקבוק, ארנק מחברת בערך)
שיגיד ואשים פה
זהו שגם רציתי, לא מצאתי משהו מידי יפה...אני אשמח לקישורים על תיקים מומלצים, לעבודה. לא גדול אבל גם לא קטן, משהו בינוני...
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים