אטרקציה המחלקה למורשת מן המזרח- מכירים?

• הוסף לסימניות
אויש לכולם, אני מצטערת על עוגמת הנפש שקרתה לכם, לעומת זאת אני קיבלתי כרטיסים די בקלות, ואני לא מקורבת בכלל, אין לי מושג אפילו מה זה אומר, פשוט חברה שלי(אולי היא מקורבת? מי יודע...) הביאה לי מספר של משפחה שמביאה קופונים, משפחה אדיבה ויקרה שעזרה לי והכל בנדיבות ובנעימות.
בהצלחה וחופשה נעימה.

• הוסף לסימניות
אויש לכולם, אני מצטערת על עוגמת הנפש שקרתה לכם, לעומת זאת אני קיבלתי כרטיסים די בקלות, ואני לא מקורבת בכלל, אין לי מושג אפילו מה זה אומר, פשוט חברה שלי(אולי היא מקורבת? מי יודע...) הביאה לי מספר של משפחה שמביאה קופונים, משפחה אדיבה ויקרה שעזרה לי והכל בנדיבות ובנעימות.
בהצלחה וחופשה נעימה.

תביאו את הטלפון שלהם...

• הוסף לסימניות
בהצלחה וחופשה נעימה.
כנראה היא מקורבת
לא ידעתי שגם שס מושחתים
עצוב

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הפואנטה
אין רשימת גבאים
יש כל מיני מערבבים, שצריל להיות מחובר אליהם בשביל לקבל.(בל נשכח שזה כסף ציבורי מהארנונה המטורפת של כולנו)

אגב יש תופעה חולנית מיוחדת השנה:
בגלל שלכל חבר עירייה מש"ס יש מלחכי פינכה אחרים, כל חבר עירייה קיבל אטרקציה לחלק,
ככה שלפי האטרקציות שקנית נוכל להבין את רגליו של מי אתה מנשק...
דוחים

• הוסף לסימניות
צודק מאוד זה מה שהבנתי לקחו כמות חילקו את זה לגבאי בשכונה והוא נותן קודם למשפחה שלו ומבשרך אל תתעלם ואחרי זה לא נשאר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה