- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;989499:למה אצלנו לא נפלה אף מורה גאונית?
מורות גאוניות אף פעם לא נופלות...
נכתב ע"י אפרתה;989499:למה אצלנו לא נפלה אף מורה גאונית?
נכתב ע"י אפרתה;989511:שלד? יאללה, אל תיסחפו. נראה אתכן מלמדות דברים כאלה בלי להראות דגם, זה קשה מאוד, התלמידים לא יכולים להבין בלי לראות. מה שכן- יש דברים שלא צריך לדעת בדחיפות כזו, או לפחות לא להביא משהו אמיתי אלא דגם.
נכתב ע"י אפרתה;989523:טוב, אני חושבת שנפנה ליצרני השלדים שיארגנו משהו חייכני יותר![]()
נכתב ע"י GRN;989616:
נגמרו לה המילים. (או שמא נשברה לה המקלדת)נכתב ע"י GRN;989624:
אז אספר לך שעד היום אני לא אוכלת דגים וגם לא נכנסים אלינו דגים הביתה כלל (וכל האורחים מוזהרים על זה מראש..).נכתב ע"י mig;989631:כיוון קצת אחר.
אני אהבתי מאד את ניתוחי עין הפרה ולבב הכבש,
השלד וכו' זה פשוט מ-ר-ת-ק. (שלא לדבר על נפלאות הבריאה שזה)
והבת, תרגעי זה יעבור לה,
לא כמו אחת מחברותי שכל השנים נהנתה לאכול עוף,
עד שאחרי החתונה גילתה שצורתו כתרנגולת ומאז נמאס בעיניה.
לקחת דברים בפרופורציה,
כל זמן שעומס הלמידה חוויתי - בכייף. (וכשלא אז לא)
אין לי בעיה עם המחשות מסוג זה, יש לי הרבה יותר בעיה עם המחשות של סיפורי תורה וכד' ששמעתי על המחשות פשוט הזויות.
נכתב ע"י רות מיכל;989635:אז אספר לך שעד היום אני לא אוכלת דגים וגם לא נכנסים אלינו דגים הביתה כלל (וכל האורחים מוזהרים על זה מראש..).
לגבי עוף- עדיף לא לדבר איתי כדי שלא אהיה צמחונית כליל..
את אולי נהנית מזה, אותי ועוד 39 מחברותייך לכיתה זה מגעיל.
עדיין לא הבנתי למה בתי התכוונה כאשר אמרה: רגל של פרה. מעניין. אם הייתי אמא נודניקית הייתי מתקשרת לגננת.
אני מאמינה שבין כה וכה יהיה מידע בדף קשר.
נכתב ע"י קקטוס;989300:אצל הבנים זה נהיה הרבה יותר גרוע,
דפי קשר?
עלון עם תמונות לצדיקי המכינה וכו'
זה נובע מתחרות עזה ומאובדן פרופורציות, יש הורים שמאוד אוהבים את זה, ובשבילם נברא העולם.
לטעמי זה מוגזם.נכתב ע"י סטאזרית;989721:מה כ"כ גרוע לדעתך בדף קשר שמופיעים בו ילדי המכינה בעת פעילות כלשהי השבוע?
זה בדיוק ההיפך מהנושא שנדון כאן באשכול
זו פעילות שמשחררת ותואמת מאד את הגיל. הילדים פשוט מחכים למצוא את עצמם בכל שבת בדף הקשר
אם יש משהו טעון שיפור במכינה, זה שהמלמד צריך להתקשר ולהתחנן להורים שיאותו לתרגל קריאה עם ילדיהם גם בבית!!! (וזה קורה מדי הרבה... מהיכרות אישית...)
הילד לא ילדם? האחריות על הקריאה היא רק של המלמד בכיתה?
נכתב ע"י קקטוס;989748:לטעמי זה מוגזם.
גם הטרמינולוגיה של "הצדיקים הקטנים" היא שלילית בעיני, לא יוצרת שום ציפיה להתקדמות אמיתית, הרי אני צדיק אוטומטי..
יכול להיות שבחברה המתאימה, כל זאטוט נחשב צדיק, אך בעיני צריך עבודה עצמית רבה בשביל להגיע, אני דוגל יותר ב"עיר פרא אדם יוולד"
לטעמי העלונים המפוצצים הם ניסיון למצוא הצדקה לשכר הלימוד המופקע.
אולי הגיע הזמן שלא נתייחס למשפט הגחמתי הזה כאל אקסיומה!? ועוד לקחת אותו לכיוון השלילי?! מי קבע שהוא נכון בכלל? ואם כבר, אולי 'טראומות' דוקא משפיעות לטובה ובונות בנאדם טוב יותר !?!נכתב ע"י פקאן;989615:טראומות בילדות שמשפיעות על כל העתיד
![]()
נכתב ע"י קקטוס;989748:לטעמי זה מוגזם.
גם הטרמינולוגיה של "הצדיקים הקטנים" היא שלילית בעיני, לא יוצרת שום ציפיה להתקדמות אמיתית, הרי אני צדיק אוטומטי..
יכול להיות שבחברה המתאימה, כל זאטוט נחשב צדיק, אך בעיני צריך עבודה עצמית רבה בשביל להגיע, אני דוגל יותר ב"עיר פרא אדם יוולד"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //