המטבח היהודי הקלאסי

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי צדיקה שיכולה אולי להעלות משם מתכון מסוים?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת ל"מטעמי הבית היהודי"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1499620:
יש כאן מישהי צדיקה שיכולה אולי להעלות משם מתכון מסוים?

יש לי אותו בבית.
אם תרצי אסרוק לך ממנו בערב.

• הוסף לסימניות
איזה מתכון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
עוגת קווקר
נראה לי עמוד 222, אבל לא בטוח

• הוסף לסימניות
תודה רבה
זה בדיוק זה :)

• הוסף לסימניות
מתכון מעולה!
ואם תוסיפי קצת חמוציות, אגוזים או צימוקים, זה יקפיץ אותו בעוד כמה רמות...

אני עושה אותו המון!

חני

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת אבל כואב הלב לשים בעוגיות קווקר שהן יחסית בריאות 200 גרם מרגרינה.
לי יש מתכון (נראה לי שמפרוג) ממש ממש מעולה, אני מכינה אותו כל שבוע, בלי טיפת מרגרינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1500540:
סליחה שאני מתערבת אבל כואב הלב לשים בעוגיות קווקר שהן יחסית בריאות 200 גרם מרגרינה.
לי יש מתכון (נראה לי שמפרוג) ממש ממש מעולה, אני מכינה אותו כל שבוע, בלי טיפת מרגרינה.

גם במתכון הזה אני מחליפה את המרגרינה בשמן.
הטעם מצוין. נחתך פחות יפה.

חני

• הוסף לסימניות
כמה שמן?

באיזו תבנית לאפות העוגה?

• הוסף לסימניות
1 מרגרינה שווה 1 כוס שמן.
תבנית חד פעמית סטנדרטית (33*29, כמדומני)

חני

• הוסף לסימניות
אם כבר עלה נושא המרגריה והשמן...

יש למישהיא מתכון לבצק פריך, כבסיס לעוגת שכבות,
בלי מרגרינה (עם שמן)
טעים, אבל שלא (!!!) מתפורר?
יש כזה דבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה