תשלח מיילים לידידיך ומשפחתך בהם יהיה כתוב;איך מבטלים את זה?
כל ההודעות שאני שולחת מגיעות הישר לספאם
לא מישהו אחד אלא הרבהזה קרה מתוצאה - כנראה שמישהו חסם אותך.
האם הסתדרת?אני לא מצליחה לסדר את זה.
וכל המיילים שלי מגיעים לספאם..
מגביל אותי להתנהל ככה!
מה עוד אפשר לעשות?
אני לא יכולה לפתוח מייל חדש כי זה מייל של העבודה שלי.. כל הלקוחות מכירים את המייל הזה וזה מה שכתוב בפירסום..האם הסתדרת?
גם לי אותו דבר... ופתחתי מייל חדש ומיד עוד לא התחלתי להשתמש וגם הוא מגיע לספאם?
מה יכול להיות?
יש לך מעקב על המיילים?אני לא יכולה לפתוח מייל חדש כי זה מייל של העבודה שלי.. כל הלקוחות מכירים את המייל הזה וזה מה שכתוב בפירסום..
אין לי מעקב.יש לך מעקב על המיילים?
חשבתי שאולי זה גורם למיילים להגיע לספאם....או שג'מיל זיהה את המחשב שלי כספאם כי רק פתחתי מייל חדש ושוב הכל בספאם ואני חיבת את זה לעבודה שלי אני לא יודעת מה לעשות?
אני חייבת עזרה בדחיפות!
המיילים שלי כבר מעל כמעט חודשים מועברים לספאם..
מה עושים?
עשיתי כל דבר אפשרי.
הבשורה הטובה שזו בעיה מוכרת במיילים עסקיים...
הבשורה הפחות טובה שאין פתרונות קסם.
אפשר לראות כאן בקישור את העצות הבסיסיות.
מתוך אתר inwise
בהצלחה
תתכתבו איתי באישיהמייל שלי עדין מדווח כספאם יש למשהו עוד רעיון איך אולי לפנות לגוגל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים