- הוסף לסימניות
לי בצק פריך יוצא פנטסטי במעבד מזוןוגם, הקטע של בצקים פריכים, רוב המתכונים הם חצי קילו מקסימום.
אף פעם לא ראיתי סיבה להוציא מיקסר בשבילו (יש לי מעבד מזון קנווד פשוט של 400 וואט).
לי בצק פריך יוצא פנטסטי במעבד מזוןוגם, הקטע של בצקים פריכים, רוב המתכונים הם חצי קילו מקסימום.
בקודם שלי לא הצלחתי ללוש אפילו קילו.מה את מרוויחה אם כן מזה שהמיקסר הוא 1700 וואט?
רעיון!לי בצק פריך יוצא פנטסטי במעבד מזון
אף פעם לא ראיתי סיבה להוציא מיקסר בשבילו (יש לי מעבד מזון קנווד פשוט של 400 וואט).
זה נכון אבל אם הבצק הפריך חלבי לפעמים את לא רוצה "לחלב" את המעבד מזוןלי בצק פריך יוצא פנטסטי במעבד מזון
נכון.ובהרבה מתכונים שמכילים בצק פריך, צריך בשלב כלשהו גם להקציף,
אז ממילא המיקסר בשימוש.
10 שנים זה הרבה מאד
השאלה מה קורה לדגמים הנמכרים עכשיו, אם הם מספיק חזקים.
וגם, הקטע של בצקים פריכים, רוב המתכונים הם חצי קילו מקסימום.
וגם בהקצפה, יש הרבה מתכוני טורט עם 4 ביצים,
אם הוא לא מצליח להקציף כמות קטנה, זו בעיה.
לי יש מיקסר בוש של ה-800 וואט והוא די כבד וגם ממוקם אצלי במטבח במקום נמוך לעומת המעבד שהוא קליל ונוח לניקוי לדעתי יותר מהמיקסר וחלקיורעיון!
איכשהו נראה לי תמיד שיותר קל לנקות את חלקי המיקסר מאשר את חלקי הקערה.
ובהרבה מתכונים שמכילים בצק פריך, צריך בשלב כלשהו גם להקציף,
אז ממילא המיקסר בשימוש.
הרבה יותר קל לי להוציא מיקסר ממעבד מזון....לי בצק פריך יוצא פנטסטי במעבד מזון
המיקסר שלי קנווד שף בן 16 שנה, לא יודעת כמה וואט (לא כתוב עליו)בקודם שלי לא הצלחתי ללוש אפילו קילו.
אני בעד שתתקניהמיקסר שלי קנווד שף בן 16 שנה, לא יודעת כמה וואט (לא כתוב עליו)
לש קילו וחצי בכיף. לא יותר.
מקציף מעולה. גם 4 ביצים. מתמודד נהדר עם בצקים פריכים בכל גודל ומרקם.
עכשיו יש לו בעיה בחלק מלמעלה, שאליו מתחברים זרועות הלישה, הקצפה וכו'
תיקון עולה 500 ש"ח
אמרתי, יאלה, מיקסר לא חדש, להשקיע בו כזה סכום?
נשתדרג על מיקסר חדש ושאוכל ללוש בו 2 ק"ג יחד.
לקנות עוד מיקסר שאפשר ללוש רק קילו, לא נראה לי.
יש לי הרגשה, בעקבות התגובות פה, שבסוף פשוט אתקן אותו..
קבלתי אותו במתנה. לא שאלו אותי מה אני מרויחה.מה את מרוויחה אם כן מזה שהמיקסר הוא 1700 וואט?
יש לך כנראה מיקסר קנווד ומעבד מזון של מג'ימיקסהרבה יותר קל לי להוציא מיקסר ממעבד מזון....
שונאת לנקות את המעבד מזון על כל חריציו
מעבד מזון בראוןיש לך כנראה מיקסר קנווד ומעבד מזון של מג'ימיקס
צודקת?
אצלי זה מיקסר בוש עם החריצים למעלה שזה נאכס לנקותמעבד מזון בראון
יש לי אותו 14 שנה,זה הדגם שיש לי גם כנראה
6.7 ליטר של קערה
כמה שנים יש לך אותו? ובאיזו תדירות את עושה 2 קילו קמח יחד?
וואויש לי אותו 14 שנה,
לשה בו 2 ק"ג יחד כ-3 פעמים בשבוע.
אוהבת להתעסק עם בצקיםוואו
איך???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //