אין מלך אבל יש מלכה.אתגר מאוד יפה
(הארת אגב: לנמלים אין מלך ככתוב במשלי ו :"לך אל נמלה עצל ראה דבריה וחכם אֲשֶׁר אֵין לָהּ קָצִין שֹׁטֵר וּמֹשֵׁל".)
לא חושבת.גם לדבורים אכן יש מלכה
אבל ככל הידוע לי היא משמשת מעין המח המסנכרן של כל הכוורת והפועלים הם כביכול האברים
גם אצל הנמלים זה כך?!
מותר לי גם להעלות?
הסברא אומרת שלא, ולכן אני לפעמים כשנשארים לי יצירות טובות שלא נראה לי יבואו עוד לשימוש, מצרף אותם גם לאתגרים שאני יצרתי, אבל רק אחרי שברור שאין סיכוי שאנצח...שאלתי את עצמי בפעמים שהעלתי...
@מנהל ai אולי תחכים אותנו
עלו יצירות יפות מאוד....אתגר יפה מאוד,
רק - - אתם חושבים שיש רעיונות לזה? כי לא חכמה לעשות את טראמפ מלך הגן. צריך משהו יותר - - - אתם מבינים למה אני מתכוון.
או שחולקים עלי?
הנושא עלה לדיון בעבר, וכבר הבעתי את דעתי העניה בעניין. בהחלט ניתן להעלות ולהשביח את האתגר ביצירות מופלאות נוספות, אך מצד ההגינות לא ראוי לזכות באתגר, ולו משום שידעתם מראש לפני כולם את נושא האתגר, ויכולתם להכינו מבעוד מועד.שאלתי את עצמי בפעמים שהעלתי...
@מנהל ai אולי תחכים אותנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים