- הוסף לסימניות
אז צר לי באמת להצטרף לקואליציה של נפגעי חנות CAMERA
החנות לצד רחוב יפו בירושלים(נראה לי שם - בבניין כלל).
צר לי אבל אני אחרי חפירות ארכיאולוגיות ברשת .
הבנתי שזה המקום הכי מתאים ..
אבל מה לעשות גם אנחנו נפגענו קשות!!!!
זה לא אומר שהמוכרים לא נחמדים . אדיבים וחייכנים (ח'ברה אל תתרגשו . זה התפקיד שלהם).
עצתי לכו רק למקום שלפחות 3 אנשים מוכרים לכם היטב. קנו שם והיו מרוצים!!- אין צעד חכם מזה.
וד"א לגבי דגם וחברת המצלמה .
אני אחרי סקר שערכתי: כל חנות יש לה את החברה והדגם שאותה הכיייי משתלם לה למכור!!!
ולכן תעברו שטיפת מוח מסובנת וקטלנית . עד שתהיו בטוחים שזו המצלמה הנבחרת!!! . אם אין לכם באמת מושג ברור מה אתם מחפשים . תקנו את המצלמה שהמוכר ישכנע!
ורק בכניסה לבית. תגלו את עומק הבור שלשם זרקו אותכם.-הנפילה לבור כואבת מנסיון (אפילו שזה במצב הרדמה...)
בהצלחה בקניה.
החנות לצד רחוב יפו בירושלים(נראה לי שם - בבניין כלל).
צר לי אבל אני אחרי חפירות ארכיאולוגיות ברשת .
הבנתי שזה המקום הכי מתאים ..
אבל מה לעשות גם אנחנו נפגענו קשות!!!!
זה לא אומר שהמוכרים לא נחמדים . אדיבים וחייכנים (ח'ברה אל תתרגשו . זה התפקיד שלהם).
עצתי לכו רק למקום שלפחות 3 אנשים מוכרים לכם היטב. קנו שם והיו מרוצים!!- אין צעד חכם מזה.
וד"א לגבי דגם וחברת המצלמה .
אני אחרי סקר שערכתי: כל חנות יש לה את החברה והדגם שאותה הכיייי משתלם לה למכור!!!
ולכן תעברו שטיפת מוח מסובנת וקטלנית . עד שתהיו בטוחים שזו המצלמה הנבחרת!!! . אם אין לכם באמת מושג ברור מה אתם מחפשים . תקנו את המצלמה שהמוכר ישכנע!
ורק בכניסה לבית. תגלו את עומק הבור שלשם זרקו אותכם.-הנפילה לבור כואבת מנסיון (אפילו שזה במצב הרדמה...)
בהצלחה בקניה.
הנושאים החמים