המלצה לחנות לרכישת מצלמה בירושלים

• הוסף לסימניות
אז צר לי באמת להצטרף לקואליציה של נפגעי חנות CAMERA
החנות לצד רחוב יפו בירושלים(נראה לי שם - בבניין כלל).

צר לי אבל אני אחרי חפירות ארכיאולוגיות ברשת .
הבנתי שזה המקום הכי מתאים ..
אבל מה לעשות גם אנחנו נפגענו קשות!!!!

זה לא אומר שהמוכרים לא נחמדים . אדיבים וחייכנים (ח'ברה אל תתרגשו . זה התפקיד שלהם).

עצתי לכו רק למקום שלפחות 3 אנשים מוכרים לכם היטב. קנו שם והיו מרוצים!!- אין צעד חכם מזה.

וד"א לגבי דגם וחברת המצלמה .
אני אחרי סקר שערכתי: כל חנות יש לה את החברה והדגם שאותה הכיייי משתלם לה למכור!!!
ולכן תעברו שטיפת מוח מסובנת וקטלנית . עד שתהיו בטוחים שזו המצלמה הנבחרת!!! . אם אין לכם באמת מושג ברור מה אתם מחפשים . תקנו את המצלמה שהמוכר ישכנע!

ורק בכניסה לבית. תגלו את עומק הבור שלשם זרקו אותכם.-הנפילה לבור כואבת מנסיון (אפילו שזה במצב הרדמה...)

בהצלחה בקניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י p100digital;1457782:
יתכן שמשהו השתנה...
אבל אני רכשתי מצלמה בקאמרה לפני 4 שנים בערך, כמה ימים אח"כ המצלמה נשברה מדפיקה קטנה, והם בלי אומר ודברים, נתנו לי לבחור מצלמה חדשה, התנהגו איתי ממש לפנים משורת הדין,
הבאתי את תגובתי רק כדי לאזן - אני לא מקבלת מהם אחוזים:rolleyes:
המקרה שלך קרה לפני ארבע שנים, אם השתנה מאז זה לכיוון הלא טוב, התקריות שלי ושל עוד מאות לקוחות קרו גם אחרי.
זה לא חנות שידוע כנוהגת לפנים משורת הדין ואפילו לא בשורת הדין, בשביל לאזן ולהמליץ עליהם כדאי להביא יותר פרטים, מה היה דגם המצלמה, ממה היא נשברה ואיך יתכן שחנות תתן בחינם מצלמה בשווי אלפי שקלים סתם כמחווה ללקוח ששבר את המצלמה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, בסופו של דבר קנינו קנון SX600 HS
המליצו עליו גם במרכז האלקטרוניקה וגם בפוטו נוסף, בסופו של דבר החליטו לרכוש בפוטו אחר...
עזרתם לי מאד.

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
עשיתם קניה מוצלחת מאוד!!

אני אישית מכירה 3 עם הדגם הנ"ל שמרוצים מאודדד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;1458033:
תודה, חבל שרק עכשיו אני שומעת, כ"כ התלבטתי... תודה, שמחת אותי.

גם אני מתעניינת עכשיו על מצלמות. כמה עלתה לך המצלמה?
את אכן מרוצה מהדגם הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה