- הוסף לסימניות
שוב, מתוך הנחה.שמבוסס על פלגיאט
שוב, מתוך הנחה.שמבוסס על פלגיאט
מספר שמגלה.מגלה את המאחורי הקלעים של משפחות הבנש''קים
מדהים!סיפור היסטורי
הסוף לא!סיפור מימינו אנו
בצורה מעוותת ולא אמיתית, לדעתי.מגלה את המאחורי הקלעים של משפחות הבנש''קים
זה פלגיאט אחד לאחד מסיפור של רומיין גארי
לדעתי, אסור לנו בכל לדון בכאלו שזכו ונבחרו להיות צאצאי אנשים גדולים ומורמים מעםבצורה מעוותת ולא אמיתית, לדעתי.
אני אשמח אם יהיה דיון על 'בחצר האחורית'. תזמיני אותיזה כמו ש" החצר האחורית" של דבורי דבורי רנד
(ספר שווה דיון בשל בפני עצמו)
כתוב במבנה היחודי ויוצא הדופן של הסדרה "ינון" של נדב נווה
מזמינה אותך לשאלה אחרת, טוב?אני אשמח אם יהיה דיון על 'בחצר האחורית'. תזמיני אותי?
אני די בטוחה שיוני לא אמר כל כך הרבה פעמים "אני יודע"מזמינה אותך לשאלה אחרת, טוב?
למה שישקי בסיפור החדש שב'ילדים' (אוף הוא מזכיר לי בתיאור שלו ובשם שלו ילד ממש לא נחמד מילדותי...)
מדבר יותר מידי בסגנון של יוני? כאילו הוא תפס את מקומו אז לקח לו גם את הסגנון דיבור![]()
חלק מהם. בינתיים תורגמו:1. הספרים שלך מתורגמים לאנגלית?
עוד שישית ספר, בתור קובץ וורד. לא רואה אותו הופך לספר שלם בזמן הקרוביש לך עוד ספרים בסגנון המסע אל קצה הארץ ומוקאדם?
איפה אפשר להשיג אותם בארץ?חלק מהם. בינתיים תורגמו:
המסע אל קצה הארץ, אדום לבן, מותק של ילדה, המשך יבוא ופחות או יותר.
עוד שישית ספר, בתור קובץ וורד. לא רואה אותו הופך לספר שלם בזמן הקרוב.
הי דבורי,אני אשמח אם יהיה דיון על 'בחצר האחורית'. תזמיני אותי?
אבל לגבי האשמה ש'חיקיתי' יוצר / ספר אחר -
זאת פעם ראשונה שאני שומעת על הסדרה 'ינון' ועל היוצר שלה.
כך שלי ברור שלא היה פה פלגיאט או חיקוי, אבל סקרנת אותי, אז ביקשתי ממישהי לחפש ולשלוח לי פרק לדוגמה מתוך הסדרה שהזכרת. נראה כמו ספר מעניין. אם כבר, הוא פלגיאט ל'יומנו של חנון' - סדרה בינלאומית מפורסמת.
לא ראיתי שום קשר בינו ובין 'בחצר האחורית'. הסדרה שלו היא מעין יומן שמשלב ציור וקומיקס בין הפסקאות. הספר שלי לא כתוב כיומן, אין בו קומיקס בכלל, ויש רק ציור אחד בראש כל פרק. 'ינון' מתאר חיי יומיום של ילד דתי-לאומי. שוב, אין קשר לספר שלי. לא בסגנון, לא בתוכן.
אם התכוונת למבנה המיוחד של 'בחצר האחורית' שמשלב רשימות תוך כדי סיפור (משהו שלא קיים ב'ינון', כך על פי ההתרשמות שלי, לפחות) - אז אני מזכירה שזאת לא פעם ראשונה שאני מגישה סיפורים במבנה מיוחד, והמבנה הוא תמיד תרגום של רעיון שקיבלתי משמיים, ישירות לראש שלי, ב"ה ותודה רק לו.
נ"ב
אני רק דבורי אחת.
צודקת. מחקתילא מתאים לכתוב כך על גאוני עולם
אני בכלל לא מבינה איך אפשר להמציא בסיפורת דיבורים של גדולי הדור/אדמו"רים.שמעתי מאחורי הפרגוד לא משקף רבנים!
ציטוטים של הרבי ומחשבותיו, לא מציאותיים
לא אמרתאני אמרתי שזה יצא מזכיר ודומה.
לכן הגבתי מה שהגבתי.זה כמו ש" החצר האחורית" של דבורי דבורי רנד
(ספר שווה דיון בשל בפני עצמו)
כתוב במבנה היחודי ויוצא הדופן של הסדרה "ינון" של נדב נווה
מסכימה.יש הרגשה שעוברת לקורא שהיא יכולה להיות אחרת ממה שהתכוון הסופר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אא-אסתר, ALESIS, רוצה לדעת הכל ועוד 6 משתמשים9 //