המלצה על דלתות פנים

• הוסף לסימניות
חברים
אני אשמח על מישהו טוב לקניית דלתות פנים לבית מסוג פולימר.
במחיר זול, כולל פירוק הדלתות והרכבת הדלתות החדשות.
מחפש מישהו שמתקין בצורה מקצועית ושהוא זול.

• הוסף לסימניות
יש לך כבר דירה שאתה מחפש דלתות חחחח
עיין אשכול סמוך

• הוסף לסימניות
@גולש בנט ראיתי שהעלת הודעה בעניין דופלקס במערב בבני ברק
לא מוצאת את האשכול,
יש לי הצעה מתאימה

בברכה
פ. דבלינגר I סוכנת תיווך I תיווך המצליח
073-2002606

• הוסף לסימניות
מה נסגר עם הדלתות?
בקיצור-קניתם?
ממליצים?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דלתות פנים של רב בריח.
יקר, אבל איכותי.
לי היה חשוב עמידות נגד מים

• הוסף לסימניות
רב בריח זה דלתות עץ,
דלתות פולימר יותר עמידות מגד מים.
למטה יש להם פולימר. ולדעתי יש להם גם פולימר לגמרי. (נראלי שקנינו פולימר לא רק למטה)
אני הזמנתי דלתות פנים של רב בריח.
יקר, אבל איכותי.
לי היה חשוב עמידות נגד מים
גם לנו זה מה שיש.
דלתות מעולות.
דרך אגב גם אטומות בטרוף. לא שומעים רעש בכלל. אני יכולה לעמוד ליד הדלת ולקרוא למי שבחדר והוא לא ישמע. אם אני מתרחקת הוא ישמע מהחלון.... (במקרה שהוא פתוח)

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה טובה ורק מניסיון
לדלת הזזה לסלון, נגד מים ,איכותית ובמחיר סביר
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה