דרוש מידע המלצה על משחק קופסא משפחתי לילדים בגיל 10 ומעלה

• הוסף לסימניות
קטאן

• הוסף לסימניות
קטאן עם הרחבות
מונופול
מונופול דיל
מגימיקסר

• הוסף לסימניות
סבאטור
EXIT חדר בריחה (חד פעמי )מעל שעה , עבודת צוות ,מהנה ממש

• הוסף לסימניות
@ימימהתמימה
אין הנחתום מעיד על עיסתו.
אבל אני מקבלת המון פידבקים על המשחקים החדשים שלי המותאמים לגילאים שציינת.
הנאה מובטחת באחריות! לא נהנית לא שילמת!!!
פרטים בחתימה.
(יש גם קופון שווה במיוחד בשליחת הכתובת מייל שלכם בהודעה באתר, ציינו שהגעתם דרך "פרוג")

• הוסף לסימניות
בנוסף לקטאן עם הרחבות ואנדרלמוסיה שהומלצו כאן, אוהבים אצלנו מאוד סיכון והאי הנעלם (בנים)

• הוסף לסימניות
שם קוד- יש כמה סוגים נראה לי הכי טוב זה האדום/חום (לא דמויות ולא דיסני)

מישהו אמר לי גם על אליאס אבל לא מכירה בעצמי

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על אליאס משחק מדהים!!!
לינק
ורטקס
שיגעון 49
צופן דוניצ'י

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה לגבי המשחק הזה: הוא מתורגם לעברית?
אני רוצה לקנות לילדים, אבל אם המפה ושמות הערים שעליה באנגלית, יהיה קשה לקטנים להסתדר ללא תיווך של מישהו מבוגר.
כן, הכל בעברית

• הוסף לסימניות
אליאס, אחד המשחקים!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה