עזרה המלצות לטאבלט עבור מייל וווצאפ, ללא טלפון

• הוסף לסימניות
לא יודעת מי אתה, אבל אם מדברים על השירות שלהם, אני יודעת שאחי קנה לארונה טאבלט שלהם, עבד יום אחד ומאז אין קליטה וכמה שניסה ליצור קשר ולשלוח פניות לא עזר, הם אומרים שהם שולחים את זה לבדיקה ותכלס לא ייצא מזה כלום, גם לאחותי יש טאבלט שלהם והוויז נתקע המון באמצע הדרך, קרה לה כמה פעמים שהדרך התארכה בפי 3 בגלל טעיות קטנות של ניווט..
ניסו לדבר עם שירות לקוחות ולא היתה עזרה ממשית..
חבל באמת שלא קנו את המכשיר דרכך.
המכשירים שלהם יקרים ואם הם לא נותנים מענה זה מאכזב מאאד!

אני קניתי סים של פאלפון לא דרך הדרן
והמכשיר עובד מעולה!
וזה פתר לי את כל הבעיות לעיל

ומה לעשות אנחנו עומדים בפני נסיונות קשים
וזה הדרך להתעלות
עדיף מאשר מכשיר לא כשר

• הוסף לסימניות
אני קניתי סים של פאלפון לא דרך הדרן
והמכשיר עובד מעולה!
הבעיה שלי שהציעו לי מכשיר בהנחה ענקית אם אני קונה סים
קניתי ונפלתי בפח.
עכשיו לך תבטל אחרי שהתחייבת ל36 חודש! וכבר גבו את הכל באשראי.

• הוסף לסימניות
גם לנו יש טבלט של הדרן,
אין בו אפשרות צפיה בוידאו, שאר הקבצים אופיס ותמונות אפשר.
יש בו אימיל, וואצטאפ אסמס, ווייז , בנקים וכו'
לא נראה כמו אייפון - גדול יותר.
קשה עם השירות.
לאחרונה אנחנו רק מתחילים את החודש בקושי פתחנו מייל וכבר מקבלים הודעה שחבילת הגלישה עומדת להסתיים..
זה אחרי קרוב לשנתיים שלא קיבלנו הודעה כזו מעולם.
בטלפון הם מסבירים שצריך להגדיל את הנפח, אבל גם אחרי שהגדלנו (בתוספת תשלום ..) ההודעה מגיעה בתחילת החודש.

• הוסף לסימניות
גם לנו יש טבלט של הדרן,
אין בו אפשרות צפיה בוידאו, שאר הקבצים אופיס ותמונות אפשר.
יש בו אימיל, וואצטאפ אסמס, ווייז , בנקים וכו'
לא נראה כמו אייפון - גדול יותר.
קשה עם השירות.
לאחרונה אנחנו רק מתחילים את החודש בקושי פתחנו מייל וכבר מקבלים הודעה שחבילת הגלישה עומדת להסתיים..
זה אחרי קרוב לשנתיים שלא קיבלנו הודעה כזו מעולם.
בטלפון הם מסבירים שצריך להגדיל את הנפח, אבל גם אחרי שהגדלנו (בתוספת תשלום ..) ההודעה מגיעה בתחילת החודש.
תנסו להיזכר בכמה גלישה סיכמתם איתם..
יכול להיות שמגיע לכם עוד ובחינם.
אבל במסגרת השירות המיוחד שלהם תצטרכו לבקש את זה כל פעם שנגמר הגלישה.

ולבנתיים, עוד ועוד אנשים מצטרפים פה לאותם טענות!
לתשומת ליבו של @יהודה וולף

• הוסף לסימניות
האמת שאני בורה בעניין המכשירים
אבל למה אי אפשר לקנות טאבלט רגיל ולחסום אותו בדיוק כמו מחשב?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו התאכזבנו מהשירות של הדרן
וממש התחרטנו על הרכישה.

• תודה
Reactions: moc
  • הוסף לסימניות
הב
האמת שאני בורה בעניין המכשירים
אבל למה אי אפשר לקנות טאבלט רגיל ולחסום אותו בדיוק כמו מחשב?
הבעיה זה בקליטה אלחוטית
וגם בעצם האתרים שיש בהם קישורים לפייסבוק וכד' שגם אם יש לך אתרים טובים אם יש קישור לפייס' אתה בשניה מגיע לכל הזוהמה.
כל המפוקחים וכד' לא שווים כלום!

• הוסף לסימניות
מי שכתב שיש מענה לאחר 2 דק' או שסתם אומר או שמשקר ביודעין (סורי.. אבל לא עולה לי עוד אופציה).
אדרבה.. תנסו מחר בכל שעה במשך היום ותכתבו כאן אם היה מענה בפחות מחצי שעה.
לעצם העניין: התיאור של זושא זה מה שקרה לי בדיוק
אחרי כמה שעות קיבלתי תשובה: ע"ש מי המכשיר?
הגבתי: כבר כתבתי לכם. ע"ש......
חיכיתי עוד יום !
ואז הגיע מייל נוסף: מה מספר הסים?
הגבתי להם מס': .....
חיכיתי עוד יום!
ואז הגיע מייל: ע"ש מי המכשיר.
עניתי: כבר עניתי... מס'.....
חיכיתי עוד יומיים!!!

ללא שם.jpg

• הוסף לסימניות
אבל כמו שכתבו כאן כל הבעיות שיהיו זה לא תירוץ לקחת מכשיר לא מסונן.

• הוסף לסימניות
בואו נחלק בין @יהודה וולף המיוחד שגם אני ממליץ עליו כסוכן פעיל שלוקח על עצמו אחריות גם לדברים שאינם בתחום אחריותו! ממנו יראו וכן יעשו שאר הסוכנים!!!

אבל, וכאן מגיע האבל הגדול!
חברת הדרן מנצלת את מעמדה כחברה בודדת בתחום הסינון של הציבור החרדי
עושקת את הציבור במחירי סים. (תתקשרו לאורנג תבררו כמה עולה סים עם שיחות עם sms ועם גלישה ותתקשרו לשאול כמה עולה סים דרך הדרן. תופתעו!).
שירות לקוחות מזעזע!
לדוג': הם מודיעים בטלפון על תעדוף פניות דרך המייל.
אז שלחתי מייל: כתבתי שיש לי גלישה איטית, צירפתי מספר מכשיר ושם לקוח
אחרי כמה שעות קיבלתי תשובה: ע"ש מי המכשיר?
הגבתי: כבר כתבתי לכם. ע"ש......
חיכיתי עוד יום !
ואז הגיע מייל נוסף: מה מספר הסים?
הגבתי להם מס': .....
חיכיתי עוד יום!
ואז הגיע מייל: ע"ש מי המכשיר.
עניתי: כבר עניתי... מס'.....
חיכיתי עוד יומיים!!!
ואז החזירו לי: במשך היום יגדילו לי את החבילה.
ומדובר בחבילה ללא הגבלה!!!

אז מכשירי וייז תקנו אצלם ותתפללו שלא תהיה לכם תקלה
ואת זה תקנו רק אצל @יהודה וולף .
טאבלטים וכד' אל תקנו של הדרן!
חבל שתרגישו שדפקו אתכם...

כדאי ללמוד טוב טוב את ספר 'חפץ' חיים' לפני שמפרסמים כזה דבר. אם זה לא הוצאת שם רע אז זה לשון הרע.

לי יש מכשיר של נתיב, לא היו לי בעיות ? היו ! השירות של נתיב היה יותר טוב מ'סלקום', אורנג' או פלאפון ? או מהשירות של ביטוח השיניים שלי ? ותכל'ס אני מרוצה בסופו של תהליך. (ואם לא הייתי מרוצה, לא הייתי כותב)

הרבה בעיות קורות בגלל בעיות קליטה, תוכנה, (וויז תמיד תמיד עובד ? אין סוף בעיות קורות בכל פלאפון עם וויז, לפעמים הוא לא קולט את הסיבוב, לפעמים הוא לא מדווח נכון, בלי קשר לחברת המכשיר או לחברת התקשורת, מנסיון)

כמעט בכל חברה גדולה וותיקה יש בעיות, מכל מיני סיבות, אני עברתי מפלאפון לסלקום כי הייתי מאד לא מרוצה מפלאפון, בו בזמן שידיד טוב שלי סיפר לי שהוא עבר מסלקום לפלאפון כי הוא היה מאד לא מרוצה מסלקום :)

תמיד צריך לדון לכף זכות, אם אתה משום מה לא מרוצה, תחפש חברה אחרת. אל תשמיץ חברות קיימות. הלשון הרע הורג את מי שמדברים עליו, אבל, גם את מי שמדבר.

• הוסף לסימניות
ויש לחלק!
כי סלקום ופלאפון הם 2 חברות שמספקות שירותי סלולר ובאמת לשניהם יש תקלות ו"אין מה לעשות".
אבל השירות של הדרן הוא בדיוק כמו שתקנה בקבוק קולה ותקבל בפנים סודה ויגידו לך "מה אתה רוצה? זה "ההכשר הכי טוב" . "
הם לא מספקים מוצרי רשת בצורה נורמלית
הם נותנים הכשר מדהים.

• הוסף לסימניות
מי שכתב שיש מענה לאחר 2 דק' או שסתם אומר או שמשקר ביודעין (סורי.. אבל לא עולה לי עוד אופציה).
אדרבה.. תנסו מחר בכל שעה במשך היום ותכתבו כאן אם היה מענה בפחות מחצי שעה.
לעצם העניין: התיאור של זושא זה מה שקרה לי בדיוק

צפה בקובץ המצורף 353670
@moc אני לא שקרן ולא אומר סתם.
מוזמנים לנסות לפני שרושמים
לא אמרתי שכך היה אמרתי שכך כעת
חברת הדרן עובדת לשפר את השירות
והנה היא גם מצליחה
כעת ניסיתי 0722586555
עד המענה היה 0.42 שניות כולל התפריט והפתיח
כל מילה מיותרת!!!! תנסו בעצמכם.
ואז גם הבעיה שלכם תסתדר....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@moc אני לא שקרן ולא אומר סתם.
מוזמנים לנסות לפני שרושמים
לא אמרתי שכך היה אמרתי שכך כעת
חברת הדרן עובדת לשפר את השירות
והנה היא גם מצליחה
כעת ניסיתי 0722586555
עד המענה היה 0.42 שניות כולל התפריט והפתיח
כל מילה מיותרת!!!! תנסו בעצמכם.
ואז גם הבעיה שלכם תסתדר....

1. מחילה....ניסיתי עכשיו ואכן היה מענה מהיר-מה שכתבתי היה על סמך נסיוני בעבר (פעם אחרונה לפני 10 ימים).
2. אבל מה תענה על התיעוד שהעליתי מהמייל (לא יודע איך להעלות נורמלי, אבל אפשר להגדיל), שם רואים שלמעשה אין שירות.
3. הבהרה: לא קניתי דרכך.

• הוסף לסימניות
לי יש הרבה זמן מכשיר הדרן. ומרוצה מאד. גם מהשירות. לא יודע על מה אתם מדברים בכלל. נכון, צריך לפנות במייל, ולחכות עד שיחזרו אליך. אבל תמיד חוזרים בסוף. הרבה פעמים יצא שענו לי בטלפון תוך 2 דקות. ואם יוצא שאני מחכה הרבה זמן - מנתק ומנסה מחר. ברור שיש קצת בעיות עם אתרים מסויימים, כך זה כשיש סינון, אי אפשר גם לסנן הכל, וגם לפתוח את כל האתרים השימושיים. המכשיר לא מיועד למי שצריך הרבה אתרים, אלא רק למייל ווייז, ווטצאפ, קצת אתרים בסיסיים.

• הוסף לסימניות
1. מחילה....ניסיתי עכשיו ואכן היה מענה מהיר-מה שכתבתי היה על סמך נסיוני בעבר (פעם אחרונה לפני 10 ימים).
2. אבל מה תענה על התיעוד שהעליתי מהמייל (לא יודע איך להעלות נורמלי, אבל אפשר להגדיל), שם רואים שלמעשה אין שירות.
3. הבהרה: לא קניתי דרכך.
מה שהעלת. לא הצלחתי לפתוח. אבל אם אתה מחקה חצי דקה על הקו לא צריך מייל...

• הוסף לסימניות
מה שהעלת. לא הצלחתי לפתוח. אבל אם אתה מחקה חצי דקה על הקו לא צריך מייל...
שתהיה בריא....היום זה חצי דקה. בזמן שליחת המייל (20/3) המתנתי למעלה מ40 דק' (לא גוזמא).
במענה הם אמרו שיש תיעדוף לפניות במייל אז לתומי ניסיתי והתוצאה היא....

• הוסף לסימניות
שתהיה בריא....היום זה חצי דקה. בזמן שליחת המייל (20/3) המתנתי למעלה מ40 דק' (לא גוזמא).
במענה הם אמרו שיש תיעדוף לפניות במייל אז לתומי ניסיתי והתוצאה היא....
צודק.. החברה גדלה ולא הספיקה להכשיר עובדים לשירות באותו קצב.. דבר שגרם לעגמת נפש לרבים מהלקוחות. בסייעתא דשמיא הנושא סודר ויעיד על כך כל מי שניסה היום להתקשר ותוך רגע עונים שם...
אגב ברבה יותר מהר מפרטנר סלקום וכדומה...

• הוסף לסימניות
חבל שאין להדרן פורום תמיכה כמו שיש לנטפרי ולנתיב.
אין שום דרך נורמלית להתייעץ ולהבין איך הדברים עובדים. במיוחד ללקוח חדש בתחילת דרכו.
אין גם שום עדכונים על שינויים ופיתוחים חדשים (יש אפליקציה יעודית לכך אבל היא לא פעילה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה