- הוסף לסימניות
ענו לי שאין אפשרות להסיר כי זה מובנה במכשיר עצמואיך מורידים מהטאבלט את כל האפליקציות של הדרן כמו עלונים, אוצר ספרי יסוד, פירוש הדרן וכד'???
למה? ככה..
ענו לי שאין אפשרות להסיר כי זה מובנה במכשיר עצמואיך מורידים מהטאבלט את כל האפליקציות של הדרן כמו עלונים, אוצר ספרי יסוד, פירוש הדרן וכד'???
משתמשי ווצאפחבל שאין להדרן פורום תמיכה כמו שיש לנטפרי ולנתיב.
אין שום דרך נורמלית להתייעץ ולהבין איך הדברים עובדים. במיוחד ללקוח חדש בתחילת דרכו.
אין גם שום עדכונים על שינויים ופיתוחים חדשים (יש אפליקציה יעודית לכך אבל היא לא פעילה)
תתקשר אלי אסביר לך איך להוריד. אני הצלחתי להסיר. זה לא מסובך כל כלענו לי שאין אפשרות להסיר כי זה מובנה במכשיר עצמו
למה? ככה..
כתוב לי שניתן להוריד דרך מרכז אפליקציות וזה כלל לא קיים שםתתקשר אלי אסביר לך איך להוריד. אני הצלחתי להסיר. זה לא מסובך כל כל
אני יודע. אני הצלחתיכתוב לי שניתן להוריד דרך מרכז אפליקציות וזה כלל לא קיים שם
פנה ל @יהודה וולףמבררת לגבי הצטרפות להדרן, ראיתי שיש להם מבצע טאבלט במתנה, מישהו מכיר, התנסה ויכול להמליץ?
אני רוצה רק סים שאוכל להשתמש בו גם בנטסטיק במחשב וגם בטאבלט (ללא מכשיר סלולרי) צריכה מייל וואטסאפ ובנקים.
אשמח לקבל המלצות, תודה ויום טוב!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים