באיזה מחיר הציעו לכם?הציעו לי קנון 740 מחודשת עם אחריות לשנה. זה שווה?
תודה רבה!
אגב אני קניתי מלמת גי חמש שיש לה גם מגע וגם סלפי אצל אטינגר ממודיעין עילית ואני מאד נהניתתודה רבה!
דבר ראשון לבדוק אם זה אחריות רישמית של קנון, או של החנות
@משה איור תודה!!דבר ראשון לבדוק אם זה אחריות רישמית של קנון, או של החנות
והאחריות הרשמית בדרך כלל זה לא תקף לישראל, האחריות של קנון היא אזורית [אירופה -אירופה] מה שכן אפשר זה לשלוח את המצלמה.
לדעתי במצלמות קנון גם ללא אחריות בכלל שווה לקנות בחו''ל@משה איור תודה!!
השאלה אם זה מסובך לשלוח את המצלמה לתיקון
לקנות בחו"ל מצלמת קנון בפחות מחיר ולהסתבך עם האחריות זה שווה?
לקנות בארץ ניתן לקנות בארץ חדש במחיר יותר זול כולל משלוח לבית ללא עברית או אפשר לקנות חדש לגמרי פרסמו כרגע בבית שמש במחיר של 2750 חדש לגמרי לא ידוע לי אם זה עם עברית או לאסליחה, לא רשמתי
במחיר 2,700 שח
מדובר על הכרטיס הקטן שנכנס בגדול שבו עדיך לא להשתמש?יש עוד תקלה שקורה שאפשר למנוע אותו בדרך כלל של בעיה בבית הכרטיס שהמצלמה תזהה את הכרטיס כרטיס נעול
הצורה הנכונה איך למנוע את זה זה על ידי לא להשתמש בכרטיסי מיקרו להשתמש רק בכרטיסים שהם מקשה אחת דהיינו sd ולא מיקרו sd בנוסף לא לשחק עם הכרטיס להוציא ולהכניס ללא סיבה שזה גם שוחק את בית הכרטיס
כן מדובר על הכרטיס הזה@משה איור
@טכנאי נתי ר.
תודה!
אז אני מבינה שבכל מקרה האחריות של קנון לא ממש שימושית
והמחיר שווה את זה
מדובר על הכרטיס הקטן שנכנס בגדול שבו עדיך לא להשתמש?
לא ממש הבנתי
אם הוא בכלל לא מזהה כרטיס או שהוא כותב שגיעת כרטיס חייבים להחליף את בית הכרטיס ואז זה באזור ה-250 שקל המקומות הזוליםמצלמת sx720 קנון
שלא מזהה כרטיסי זיכרון ( ניסיתי כמה)
יש דרך לתקן? כמה עולה?
@משה איור @טכנאי נתי ר.
אני קניתי 740 חדשה בעברית עם 3 שנים אחריות בכמעט אותו מחירסליחה, לא רשמתי
במחיר 2,700 שח
איפה?אני קניתי 740 חדשה בעברית עם 3 שנים אחריות בכמעט אותו מחיר
פוטו נגבה ברמת גןאיפה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים