דרוש מידע המלצות למצלמה ביתית טובה

• הוסף לסימניות
@לבן+ כמה עולה הסוני ZV1?
ולמה הקנון 740 יותר מומלצת?
הסוני ZV1 לא מביאה תוצאות יותר טובות?

• הוסף לסימניות
הציעו לי קנון 740 מחודשת עם אחריות לשנה. זה שווה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינים
אם אני קונה מצלמה באירופה עם 3 שנים אחריות
אז איך אני מממשת את האחריות במקרה של תקלה?
זה אותו דבר כמו בארץ?

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין
מדובר במצלמת קנון

@טכנאי נתי ר.
@משה איור
או כל מישהו אחר
יש לכם מידע בענין?
תודה!
דבר ראשון לבדוק אם זה אחריות רישמית של קנון, או של החנות
והאחריות הרשמית בדרך כלל זה לא תקף לישראל, האחריות של קנון היא אזורית [אירופה -אירופה] מה שכן אפשר זה לשלוח את המצלמה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לבדוק אם זה אחריות רישמית של קנון, או של החנות
והאחריות הרשמית בדרך כלל זה לא תקף לישראל, האחריות של קנון היא אזורית [אירופה -אירופה] מה שכן אפשר זה לשלוח את המצלמה.
@משה איור תודה!!
השאלה אם זה מסובך לשלוח את המצלמה לתיקון
לקנות בחו"ל מצלמת קנון בפחות מחיר ולהסתבך עם האחריות זה שווה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@משה איור תודה!!
השאלה אם זה מסובך לשלוח את המצלמה לתיקון
לקנות בחו"ל מצלמת קנון בפחות מחיר ולהסתבך עם האחריות זה שווה?
לדעתי במצלמות קנון גם ללא אחריות בכלל שווה לקנות בחו''ל
כטכנאי מצלמות אני אומר מניסיון, אין כמעט כזה דבר להשתמש באחריות בתיקוני קנון
99% מהתיקונים שמגיע בפועל הם לא במסגרת האחריות זה חדירת מים או חול שחודר לתוך המצלמה והורס אותו או נפילות ומכות שכל הדברים האלה זה רשלנות ולכן בארץ ודאי לא יכבדו כזה אחריות
כמות התיכונים באמת הם אחוז אחד שבאמת היה אמור לממש אחריות
למעט דגם 740 שאז אחוזים יותר גבוהים שיכול לקרוא לזה משהו שכן קשור לבעיה של אחריות
יש עוד תקלה שקורה שאפשר למנוע אותו בדרך כלל של בעיה בבית הכרטיס שהמצלמה תזהה את הכרטיס כרטיס נעול

הצורה הנכונה איך למנוע את זה זה על ידי לא להשתמש בכרטיסי מיקרו להשתמש רק בכרטיסים שהם מקשה אחת דהיינו sd ולא מיקרו sd בנוסף לא לשחק עם הכרטיס להוציא ולהכניס ללא סיבה שזה גם שוחק את בית הכרטיס

• הוסף לסימניות
סליחה, לא רשמתי :sne:
במחיר 2,700 שח
לקנות בארץ ניתן לקנות בארץ חדש במחיר יותר זול כולל משלוח לבית ללא עברית או אפשר לקנות חדש לגמרי פרסמו כרגע בבית שמש במחיר של 2750 חדש לגמרי לא ידוע לי אם זה עם עברית או לא
אפשר להשיג גם בכל מיני מקומות בארץ במחיר של 2900 חדש לגמרי עם עברית בוודאות

• הוסף לסימניות
@משה איור
@טכנאי נתי ר.
תודה!
אז אני מבינה שבכל מקרה האחריות של קנון לא ממש שימושית
והמחיר שווה את זה
יש עוד תקלה שקורה שאפשר למנוע אותו בדרך כלל של בעיה בבית הכרטיס שהמצלמה תזהה את הכרטיס כרטיס נעול
הצורה הנכונה איך למנוע את זה זה על ידי לא להשתמש בכרטיסי מיקרו להשתמש רק בכרטיסים שהם מקשה אחת דהיינו sd ולא מיקרו sd בנוסף לא לשחק עם הכרטיס להוציא ולהכניס ללא סיבה שזה גם שוחק את בית הכרטיס
מדובר על הכרטיס הקטן שנכנס בגדול שבו עדיך לא להשתמש?
לא ממש הבנתי

• הוסף לסימניות
@משה איור
@טכנאי נתי ר.
תודה!
אז אני מבינה שבכל מקרה האחריות של קנון לא ממש שימושית
והמחיר שווה את זה

מדובר על הכרטיס הקטן שנכנס בגדול שבו עדיך לא להשתמש?
לא ממש הבנתי
כן מדובר על הכרטיס הזה
דבר נוסף למה לא מומלץ להשתמש בזה בכלל במצלמות זה בגלל שהרבה פעמים הכרטיסים האלה נהרסים הרבה יותר מהר מכרטיס רגיל, או מקבלים קצר או כל דבר אחר ומאוד קשה לשחזר מזה מידע, לא מדובר בשירים שאפשר להשיג אותם שוב על ידי חבר, מדובר בתמונות שאי אפשר להחזיר, לעומת זאת בכרטיס מקשה אחת הסיכוי של שחזור הם הרבה יותר גדולים והרבה פחות סיכוי שהכרטיס יפסיק לעבוד
מה שצריך כן להיזהר בכרטיסים מקשה אחת אם הם מתחילים להתפרק אפילו קצת להפסיק להשתמש בו כי הפלסטיקה שנשברת ונתקעת מתחת הרגליים של הבית כרטיס במצלמה נהרס בגללם

• הוסף לסימניות
מצלמת sx720 קנון
שלא מזהה כרטיסי זיכרון ( ניסיתי כמה)
יש דרך לתקן? כמה עולה?
@משה איור @טכנאי נתי ר.
אם הוא בכלל לא מזהה כרטיס או שהוא כותב שגיעת כרטיס חייבים להחליף את בית הכרטיס ואז זה באזור ה-250 שקל המקומות הזולים
אם הוא רק כותב כרטיס נעול יש שתי אפשרויות אפשרות אחת זה לבטל בכלל את המתג שמזהה כל כרטיס תמיד כפתוח גם אם הוא יהיה נעול ואז זה עולה גם באזור 200/250₪ בגלל שזה דורש פירוק והרכבה ועבודה על הלוח וזה תיקון שמחזיק לאורך זמן

יש את התיקון הזול יותר שאמור לעלות באזור 100/ 150 שקל זה בדרך כלל מסדרים את זה דרך החריץ של הבית כרטיס זה תיקון שיכול לחזור לעצמו בעתיד שוב ושוב לכן אני אישית פחות ממליץ על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה