- הוסף לסימניות
אני גם אשמח, לא יכולה לפנות באישימנסיון בביתר אוכל להגיד לך למי לא ללכת, פני אלי באישי,
בכלליות אין פתרונות קסם, זה בלוף משוכלל,
לפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות, אבל אף פעם לא מושלם.
אני גם אשמח, לא יכולה לפנות באישימנסיון בביתר אוכל להגיד לך למי לא ללכת, פני אלי באישי,
בכלליות אין פתרונות קסם, זה בלוף משוכלל,
לפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות, אבל אף פעם לא מושלם.
תבקשי ממהיא שפנתה אלי שתמסור לך את ההודעה.אני גם אשמח, לא יכולה לפנות באישי
בתחזוק, מה יש לראות לפני ואחרי?טוב תודה לכולם
יש להם תמונות לראות של לפני ואחרי?
כנ"ל גם אני.עד שהזזתי את עצמי והחלטתי להשקיע ולטפל בעצמי
אז אני רוצה מכון הכי טוב
תוכלי לשלוח לי למייל feigi1200 בגימיילתבקשי ממהיא שפנתה אלי שתמסור לך את ההודעה.
עושים את זה בשניה בפוטושופ ,אל תקחי מכאן שום המלצה לפני שאת רואה בנ"א פנים אל פנים,
הייתי אצל קוסמטיקאית לא חרדית לפני שהלכתי בביתר, האלו מביתר היו הרבה יותר טובות.אני יודעת שאצל הציבור החילוני
חומרים של איזה חברות הם נותנות לך?גם לראות פנים אל פנים לא יעזור לך, יראו לך אישה עם עור מושלם ולא חסרות כאלה, יספרו לך שהיא אחרי טיפול פנים.
לי יש עור מאוד שומני ומחוצ'קן ואני יכולה להגיד מניסיון: אין טיפול קסם.
מה שכן אני הולכת לטיפול פנים פעם ב3-4 חודשים, מתחזקת את העור בתדירות יומיומית עם תכשירים של חברות מעולות שהקוסמטיקאית (פייגי פורוש ומירי גמליאל מביתר) המליצה לי.
העור נראה הרבה יותר טוב, הרבה יותר חלק, הרבה פחות אדמומי. וכן, יש לי עדיין צלקות שלא יעלמו לעולם.
הייתי אצל קוסמטיקאית לא חרדית לפני שהלכתי בביתר, האלו מביתר היו הרבה יותר טובות.
אגב, גם תזונה בריאה משפיעה מאוד מאוד על העור מנסיון.
קריסטינה וHKחומרים של איזה חברות הם נותנות לך?
כי גם לי יש עור שמן וקצת אקנה ושמעתי שבזה המוצרים של kb pure נחשבים הכי טוביםקריסטינה וHK
היא התאימה לי לעור
היא קוסמטיקאית בכללי להכל, אני ניסיתי אצלה רק טיפולי פנים,@dm יעזור לי מאד המלצה על משהי מבית שמש. מה ההכרות שלך איתה? איזה טיפול וכו׳
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים