דרוש מידע המלצות לקוסמטיקאית מעולה+

• הוסף לסימניות
מנסיון בביתר אוכל להגיד לך למי לא ללכת, פני אלי באישי,
בכלליות אין פתרונות קסם, זה בלוף משוכלל,
לפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות, אבל אף פעם לא מושלם.
אני גם אשמח, לא יכולה לפנות באישי

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצות על רבקה שזו בביצר, מישהי שמעה? מכירה?

• הוסף לסימניות
עד שהזזתי את עצמי והחלטתי להשקיע ולטפל בעצמי
אז אני רוצה מכון הכי טוב
כנ"ל גם אני.
מחפשת בירושלים.
יש לי אחת אלופה בבית שמש (אורית לבל)
ועוד אחת אלופה בבני ברק. (ליאורה אושרי)
משתיהן התרשמתי באופן אישי.
אבל יודעת שלשתיהן אני לא אלך, מידי שבוע.

• הוסף לסימניות
עושים את זה בשניה בפוטושופ ,אל תקחי מכאן שום המלצה לפני שאת רואה בנ"א פנים אל פנים,

גם לראות פנים אל פנים לא יעזור לך, יראו לך אישה עם עור מושלם ולא חסרות כאלה, יספרו לך שהיא אחרי טיפול פנים.

לי יש עור מאוד שומני ומחוצ'קן ואני יכולה להגיד מניסיון: אין טיפול קסם.
מה שכן אני הולכת לטיפול פנים פעם ב3-4 חודשים, מתחזקת את העור בתדירות יומיומית עם תכשירים של חברות מעולות שהקוסמטיקאית (פייגי פורוש ומירי גמליאל מביתר) המליצה לי.
העור נראה הרבה יותר טוב, הרבה יותר חלק, הרבה פחות אדמומי. וכן, יש לי עדיין צלקות שלא יעלמו לעולם.

אני יודעת שאצל הציבור החילוני
הייתי אצל קוסמטיקאית לא חרדית לפני שהלכתי בביתר, האלו מביתר היו הרבה יותר טובות.

אגב, גם תזונה בריאה משפיעה מאוד מאוד על העור מנסיון.

• הוסף לסימניות
גם לראות פנים אל פנים לא יעזור לך, יראו לך אישה עם עור מושלם ולא חסרות כאלה, יספרו לך שהיא אחרי טיפול פנים.

לי יש עור מאוד שומני ומחוצ'קן ואני יכולה להגיד מניסיון: אין טיפול קסם.
מה שכן אני הולכת לטיפול פנים פעם ב3-4 חודשים, מתחזקת את העור בתדירות יומיומית עם תכשירים של חברות מעולות שהקוסמטיקאית (פייגי פורוש ומירי גמליאל מביתר) המליצה לי.
העור נראה הרבה יותר טוב, הרבה יותר חלק, הרבה פחות אדמומי. וכן, יש לי עדיין צלקות שלא יעלמו לעולם.

הייתי אצל קוסמטיקאית לא חרדית לפני שהלכתי בביתר, האלו מביתר היו הרבה יותר טובות.

אגב, גם תזונה בריאה משפיעה מאוד מאוד על העור מנסיון.
חומרים של איזה חברות הם נותנות לך?

• הוסף לסימניות
@נורה אדומה תוכלי לשלוח לי למייל בבקשה
אני נורא רוצ להתחיל לטפל ולא רוצה ליפול...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות קוסמטיקאית טובה לטיפול פנים של עור שומני מאוד. בירושלים
שמח לכל מי שתוכל לאמר לי מניסיון ולהמליץ לי על אחת טובה

• הוסף לסימניות
יש את אבישג גילה בגבעת זאב.
מכשור מספר 1, עדינה ונחמדה.
באות אליה מכל הארץ.
היא בעצמה מסורתית אבל עובדת המון עם הציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
אין כו מינה בוימל בשמגר בירושלים.
היא מקצועית עם נסיון של שנים, אמינה ועומדת מאחורי הלקוחה.

• הוסף לסימניות
@dm יעזור לי מאד המלצה על משהי מבית שמש. מה ההכרות שלך איתה? איזה טיפול וכו׳

• הוסף לסימניות
@dm יעזור לי מאד המלצה על משהי מבית שמש. מה ההכרות שלך איתה? איזה טיפול וכו׳
היא קוסמטיקאית בכללי להכל, אני ניסיתי אצלה רק טיפולי פנים,
אחרי שניסיתי המון המון אחרות, הגעתי עליה גם עם המלצות של חברות.....
היא מיוחדת במיוחד לקמטים בעור וכד'
היא מקבלת בביתה בבית שמש הישנה לא חרדית
יפה - 050-694-7257

• הוסף לסימניות
משהי שמעה על קוסמטיקאית בשם יעל פרקר בירושלים ?
יש המלצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה