מידע שימושי המלצות על חנויות ומכירות לרכישה מרוכזת לשנה"ל תשפ"א

• הוסף לסימניות
אשמח למידע רלוונטי על חנויות שניתן להשיג בהן הכל, ב'מכה' אחת- ילקוטים, מכשירי כתיבה וכו'

אני יודעת על עזרה ואחוה בתור חנות ותיקה שפותחת כל שנ בעונה זו מרחב מיוחד להתארגנות לשנה"ל
חברה עדכנה אותי שיש גם מכירה בשם "בני מלכים" באזור קהילות יעקב, מתקיימת כל יום עד ט"ו באב

אשמח למידע נוסף, וכן האם אתם מכירים אתרים לרכישת ספרי לימוד קודש+חול כולל משלוח?

אנא שמרו על רלוונטיות המידע באשכול כדי שישמש את כולנו גם בשנים הבאות בעז"ה

חופשה נעימה!

• הוסף לסימניות
אשמח למידע רלוונטי על חנויות שניתן להשיג בהן הכל, ב'מכה' אחת- ילקוטים, מכשירי כתיבה וכו'

אני יודעת על עזרה ואחוה בתור חנות ותיקה שפותחת כל שנ בעונה זו מרחב מיוחד להתארגנות לשנה"ל
חברה עדכנה אותי שיש גם מכירה בשם "בני מלכים" באזור קהילות יעקב, מתקיימת כל יום עד ט"ו באב

אשמח למידע נוסף, וכן האם אתם מכירים אתרים לרכישת ספרי לימוד קודש+חול כולל משלוח?

אנא שמרו על רלוונטיות המידע באשכול כדי שישמש את כולנו גם בשנים הבאות בעז"ה

חופשה נעימה!
החנות עזרה ואחווה נקראת אמפריית החסד

• הוסף לסימניות
מכירה בשם "בני מלכים" באזור קהילות יעקב, מתקיימת כל יום עד ט"ו באב
זול מאוד, מסקר שעשיתי, זול כמעט בכל המוצרים יותר מכל החנויות שבדקתי, חוץ ממוצרים בודדים שעושים עליהם מבצע מיוחד כדי למשוך לקוחות. עשיתי חשבון שחסכתי שם עשרות רבות של שקלים ואולי יותר (לא רוצה סתם להגזים)

• הוסף לסימניות
בדק בית סנטר בבית שמש
משלוחים לכל הארץ
שירות VIP

קבצים מצורפים

• מצורף בדק בית קטלוג חזרה לבית ספר תש''פ.pdf
    11.4 MB · צפיות: 65
  • מצורף טופס הזמנה מכשירי כתיבה.xlsx
    KB 103.2 · צפיות: 81

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה