אבישי ויינגולד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מאמנת מיוחדת מאוד!אילנית ראובן 0548455779
בהצלחה רבה.
מכיר וממליץ עליה בחום!
שווה בדיקה!
מאמנת מיוחדת מאוד!אילנית ראובן 0548455779
בהצלחה רבה.
למה דווקא התקופה שרשמת?אשמח לשמוע בפרטי על ליווי מקצועי צמוד לקרובי משפחה לחצי שנה - שנה.
אני מתכוון לייעוץ צמוד צמוד לאורך תקופה לוודא שהמשפחה עולה סופית על דרך המלך (מעוניין לרכוש חבילה כזאת למשפחה כלשהי שאני רוצה לעזור להם)למה דווקא התקופה שרשמת?
זה בד"כ הולך לפי מספר אימונים/פגישות
או לפי צורך שרואים מראש
מצאתם?אני מתכוון לייעוץ צמוד צמוד לאורך תקופה לוודא שהמשפחה עולה סופית על דרך המלך (מעוניין לרכוש חבילה כזאת למשפחה כלשהי שאני רוצה לעזור להם)
בתור מאמןאני מתכוון לייעוץ צמוד צמוד לאורך תקופה לוודא שהמשפחה עולה סופית על דרך המלך (מעוניין לרכוש חבילה כזאת למשפחה כלשהי שאני רוצה לעזור להם)
אני יודע.בתור מאמן
אני חושב שלכתחילה עדיף לא לרכוש למשפחה חבילה כזאת
אלא שהיא תבחר בזה.
מהניסיון שלי תהליכים שאנשים מגיעים כי שלחו אותם קשה מאוד להצליח בהם.
אפשר להציע את עצמיאני יודע.
אנחנו מעוניינים לגרום להם שירגישו כאילו יקנו את זה יותר בזול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אא-אסתר, ALESIS, רוצה לדעת הכל ועוד 6 משתמשים9 //