- הוסף לסימניות
אני אהיה בעוד 3 שבועות, אוכל לעדכן...מי היה בברצלונה ויכול לתת לי מידע?
בינתיים עשיתי דוקטורט
אני אהיה בעוד 3 שבועות, אוכל לעדכן...מי היה בברצלונה ויכול לתת לי מידע?
הייתי בקיץ האחרון,היית שם???אשמח לפירוט.
הכל!!!!!!הייתי בקיץ האחרון,
מה תרצי לדעת?
6. גורנה מלינה - פארק מים במרחק חצי שעת נסיעה מסופיה (נסענו במונית). מקום יפהפה.
זה בעצם בית מלון שבנוי בתוך מבנה של תחנות רוח.
אפשר לעשות במקום שיט בסירות שונות, לנוח על ערסלים ולהצטלםםםםםםםםםם
ממש לא נכון.אם כבר יש פה חברה שמתמצאים אז גם אנחנו צריכים את עזרתכם,
אנחנו זוג שרוצים לצאת פעם ראשונה לחו"ל,
שנינו לא יודעים אנגלית, כך שאין לנו אופציה לטוס לבד,
מה עושים?
שנינו לא יודעים אנגלית, כך שאין לנו אופציה לטוס לבד,
לא חייבים לדעת אנגלית בשביל לטוס ולהסתדר מצוין.
אני חייב להסכים עם זושא
אני טס המון לצורכי עבודה, במשך שנים הייתי טס ללא ידע מינימלי באנגלית, לכל הקשיים שכתבת יש פתרונות.ואני דווקא לא מסכימה עם שניכם.
קונים בישראלכשקניתי סים מקומי בדואר
קונים לפני. ואם אין אפשרות מתרגמים דרך הפלאפון הלא כשר.. ואם אין.. אז עושים כל השתדלות לקנות לפני [כך עשיתי במשך שנים]כשרכשנו כרטיסים לרכבת
לוקחים מלון. ושם תמיד מסתדרים, אומרים יס יס על כל שאלה [בעלי הדירה ששכרנו מהם זה פרוצדורה שלמה
משלמים מעט יותר.כשהתמקחנו על מחיר עם נהג מונית.
לא בכל מקום אנגלית עוזרת.אם כבר יש פה חברה שמתמצאים אז גם אנחנו צריכים את עזרתכם,
שנינו לא יודעים אנגלית, כך שאין לנו אופציה לטוס לבד, רק דרך חברה שמארגנת קבוצות,
ביררנו אצל תור פלוס/מעגלים וכדו' לאף אחד אין בתקופה הקרובה קבוצה לחו"ל,
מה עושים?
מצטרפת לכל הטוענים שאין צורך באנגלית ע''מ לטוס לחו''ל, ברב היעדים גם המקומיים לא דוברים אנגלית. התחלנו לטייל עם אנגלית בסיסית מאד שמשתפרת מטיול לטיול והיום זה עוד יותר קל לטייל ללא שפה בכלל כשיש הכל בטלפון.אם כבר יש פה חברה שמתמצאים אז גם אנחנו צריכים את עזרתכם,
שנינו לא יודעים אנגלית, כך שאין לנו אופציה לטוס לבד, רק דרך חברה שמארגנת קבוצות,
ביררנו אצל תור פלוס/מעגלים וכדו' לאף אחד אין בתקופה הקרובה קבוצה לחו"ל,
מה עושים?
שימי לב שאת מדברת על אנגלית בסיסית שמשתפרת. אני לא טוענת שצריך יותר מזה. אבל את זה צריך.מצטרפת לכל הטוענים שאין צורך באנגלית ע''מ לטוס לחו''ל, ברב היעדים גם המקומיים לא דוברים אנגלית. התחלנו לטייל עם אנגלית בסיסית מאד שמשתפרת מטיול לטיול והיום זה עוד יותר קל לטייל ללא שפה בכלל כשיש הכל בטלפון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים