דרוש מידע המלצות על יעדים בחו"ל

• הוסף לסימניות
מי יודע שמות של מסעדות ברמת כשרות מהודרת בוינה? (מספיק לי אחת חלבית ואחת בשרית)
תודה!
כאן י שלך את רשימה עדכנית של המסעדות הכשרות בוינה וליד כל מסעדה מצוין במפורש מי נותן הכשרות (הרב יונה שוורץ, למשל, רב הקהילה החרדית בוינה נחשב למחמיר גדול והכשרות שלו מהודרת ברמה הגבוהה ביותר, גם כשרות הרב וייס מועד הכשרות מחזיקי הדת וינה מהודרת בתכלית. ויש גם כשרויות של רבני חב"ד בעיר:
http://www.metaylimbkipa.com/kosher-restaurants-abroad/kosher-restaurants-in-vienna/

• הוסף לסימניות
תודה, עזרתם לי!
יש למישהו מידע על טיול רגלי עם הסברים בעברית בוינה? משהו במחיר סביר.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה פארק מים?
פארק עם מים? לשיט וסגנון כזה?
בעקרון זה פארק שמחולק לשניים, חלק אחד בריכה ומגלישות וכד'
וחלק שני אגם לשיט עם ערסלים וכו'

קבצים מצורפים

• IMG_0569.JPG
    5.8 MB · צפיות: 64
  • IMG_0603.JPG
    5.3 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
כאן יש לך את כל המידע שתרצי: אתרים ואטרקציות שוות, אוכל כשר, שופינג ועוד:
http://www.metaylimbkipa.com/trip-to-barcelona/

יש לי שאלה שלא הצלחתי להבין
האם הכניסה לאתרים:
פארק גואל
האקוריום
האם חייב להזמין כרטיס מראש
האם חייב לשריין תאריך ושעה מדוייקים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שלא הצלחתי להבין
האם הכניסה לאתרים:
פארק גואל
האקוריום
האם חייב להזמין כרטיס מראש
האם חייב לשריין תאריך ושעה מדוייקים?
תודה רבה
לא חייבים, אבל לפארק גואל אם לא מזמינים כרטיסים מראש מרבית הסיכויים שלא תוכלו להכנס. יש חלק חיצוני של פארק ללא תשלום שאליו אפשר להכנס. לחלק הפנימי עם המבנים של גאודי צריך כרטיס. הכרטיסים אוזלים במהירות וכדאי להזמין מראש. אחותי הגיעה לשם בצהרים בלי להזמין כרטיס ואמרו לה בקופה שתחכה שעתיים אולי אז יהיו כרטיסים. כמובן שהיא לא חיכתה ונסעה חזרה.
לגבי האקוואריום אין בעיה לקנות במקום. זה לא אתר מאד פופולארי. וגם לא שווה להגיע במיוחד. הוא נחמד לבילוי של שעה בערך אם נמצאים באזור או אם מגיעים עם ילדים.

• הוסף לסימניות
לא חייבים, אבל לפארק גואל אם לא מזמינים כרטיסים מראש מרבית הסיכויים שלא תוכלו להכנס. יש חלק חיצוני של פארק ללא תשלום שאליו אפשר להכנס. לחלק הפנימי עם המבנים של גאודי צריך כרטיס. הכרטיסים אוזלים במהירות וכדאי להזמין מראש.
לא הבנתי
האם אני חייבת להזמין מראש ליום ושעה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה