דרוש מידע הממשלה משרתת את כל האזרחים?

• הוסף לסימניות
אני פשוט מזועזע!!!!

קראתי מדריך לפתיחת תיק לתביעה, והנה חלק מהמדריך:
2023-03-15_231946.jpg

דהיינו שאדם חרדי שיגרתי שאין לו הודעות SMS לא יכול לפתוח תיק לתביעה?! מה זה הדבר הזה, וכי הממשלה לא צריכה לספק את כל האזרחים?!
האם הדבר בכלל חוקי?
והאם יש דרך לשנות זאת?
מצורף כל המדריך.

קבצים מצורפים

• מדריך לאופן הגשת תביעות קטנות- מעודכן מתאריך 2.5.2022.pdf
    1.3 MB · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להמשיך להשתמש בעגלה וסוס וטלפון ציבורי ברחובות , זה ממש אפליה שהממשלה לא מאפשרת לי את זה
לאיפה הלכו כל הדיבורים של עם אחד אנחנו ולנסות להבין אחד את השני ?
או שזה מילים שרק חרדי יכול להגיד בלי שיצא כותרת מזועזעת ביתד?
אם זה העיקרון שלך בחיים של אפס התחשבות באנשים עם ערכים שונים משלך אז תדע לך שזה לא עובד ככה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להמשיך להשתמש בעגלה וסוס וטלפון ציבורי ברחובות , זה ממש אפליה שהממשלה לא מאפשרת לי את זה
גישתך נכונה באופן כללי בהרבה מקרים

כאן להנגשה הזו יש פיתרון טכנולוגי מוכר ובנוי, והוא בשימוש בחברות בינלאומיות ללא קשר לחרדים, רק צריך להתקין אותו, זה לא דומה לדברים שבשבילהם צריך לתכנן לבנות ולתחזק מערכות שלמות.

• הוסף לסימניות
יש כאן טעות בניסוח.

היות וההזדהות נעשית עי מערכת זיהוי ממשלתית, והיא כבר כמה שנים (אחרי אכן איחור ענק) שולחת הודעות אימות קוליות, ולכן אין שום בעיה להגיש תביעה גם לבעלי טלפון כשר.

• הוסף לסימניות
אם היה כזה דרישה אתה צודק אבל בנתיים אין שום דרישה הטלפון ציבורי לקחו בגלל שלא השתמשו אם זה

• הוסף לסימניות
ובנאדם עיור מה יעשה?

• הוסף לסימניות
לידיעתך היה צריך אישור מיוחד כדי להסיר את הטלפונים הציבוריים וגם עכשיו בזק צריכה לתחזק כמות מסויימת מהם

• הוסף לסימניות
למדינה בתור מדינה יש מטרה לחלן את כל החרדים- ראו ערך- חוק הגיוס, חמץ בבתי חולים, חוק ההפרדה ועוד.
אז למה שלא יקשו בצורה כזאת או אחרת על בעלי הפלאפון הכשר?

• הוסף לסימניות
לארג'- ברצינות גמורה ולא בציניות...

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה חלק מסוים לא זול לתחזוקת הבית. אמרו לי לשלוח בוצאפ תמונה. ביקשתי לשלוח במייל היות ואין לי ווצאפ. שלחתי לאחר כמה דקות. כמעט שבועיים אני רודפת אחריהם כי "הם לא מגיעים לפתוח מייל" הזוי. או שנאה או משהו כללי לגבי הציבור בלי הווצאפ...

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה חלק מסוים לא זול לתחזוקת הבית. אמרו לי לשלוח בוצאפ תמונה. ביקשתי לשלוח במייל היות ואין לי ווצאפ. שלחתי לאחר כמה דקות. כמעט שבועיים אני רודפת אחריהם כי "הם לא מגיעים לפתוח מייל" הזוי. או שנאה או משהו כללי לגבי הציבור בלי הווצאפ...
די!!
לא להיות נחיתיים
וכן, גם לי אין וצאפ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש מאות אלפי אזרחים שבוחרים להשתמש בעגלה וסוס, וכי הממשלה פטורה מלתת להם שירותים באופן שבהם בחרו?

מי נתן למישהו את הזכות לכפות על אזרחים איך לנהל את חייהם, גם מבחינה טכנולוגית?

• הוסף לסימניות
מוזררררר
איך ליברמן מסתדר ? הוא אמר שיש לו פלא' טיפש
ברור שיש אופציה ולא מגלים לנו אותה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה