הברקהבפרסום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;816253:הלוגו יפה מאוד,
אבל מה הקטע של שם עברי באותיות לועזיות לעיצוב בסגנון אמריקאי? למה לא לקחת שם מלכתחילה באנגלית?
(עד שהבנתי מה אני קוראת....)
לידיעתך, אננס זה גם באנגלית...נכתב ע"י יונה יונה;816253:הלוגו יפה מאוד,
אבל מה הקטע של שם עברי באותיות לועזיות לעיצוב בסגנון אמריקאי? למה לא לקחת שם מלכתחילה באנגלית?
נכתב ע"י sunshine;816180:הלקוחה רוצה טלפון על כרטיס ביקור?!... איזה מוזרה...
ולעניינינו, יש כ"כ הרבה אפשרויות היכן לשים, וזה לא מפריע לעיצוב הנקי.
האם יש גם צד אחורי לכרטיס?
נכתב ע"י chavi9;816224:הלוגו אתה עשית? מוצלח מאוד!
אפשר לעשות כרטיס דו"צ ופרטים לרשום מאחורה.
גם אם הם רוצים טלפון בצד הזה, אני לא חושבת שזה מסובך...
נכתב ע"י יונה יונה;816253:הלוגו יפה מאוד,
נכתב ע"י natittt;816363:לידיעתך, אננס זה גם באנגלית...![]()
גם?לפי מה שזה נראה זה בעיקרנכתב ע"י הברקהבפרסום;816471:אני גם מדבר אנגלית ולמיטב ידיעתי לאננס קוראים pineapple לא?
דיברתי באירוניה... (ולכן הוספתי סמיילי קורץ)נכתב ע"י הברקהבפרסום;816415:למה מוזרה? היא רוצה עוד לקוחות...
כמו שכולם יודעים שהכרטיס ביקור שמים בתוך העיצובים וע"י זה מגיע לקוחות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים