עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
כסף שנגנב לנו מכרטיס בשערי רווחה עקב טעות במחשבים שלהם, לאחר אין ספור הבטחות שתיכף זה יוטען לכרטיס שוב וכו
וכו עברו כבר ארבעה חודשים ותכלס זה לא חוזר.
יש למישהו נסיון עם זה מה עושים?

משונה, כי לנו זה הטעין חזרה תוך 24 שעות

באתי לשם לפחות 20 פעם וכל פעם סיפרו לי סיפור אחר... בתכלס זה לא נכנס עד היום

אש"ל אברהם!
אנחנו זכאים לתווי מזון בגלל הנחה בארנונה. (בירושלים)
כבר 4 חודשים מאז ששכנינו ומכרינו קיבלו את הכרטיסים ואנחנו פונים אליכם בלי הפסקה טלפונים ומיילים.
רק בימים אחרונים קיבלנו מספר משלוח, ובחברת המשלוח נאמר שאין תיאום בין מספר המשלוח ומספר הטלפון ולכן לא נותנים מידע, ובפניה טלפונית אליהם הפנו אותנו שוב אליכם, אך אין אפשרות להשיג אתכם בטלפון.
מה עוד אנחנו צריכים לעשות בשביל לקבל סוף סוף את התלושים שהיינו אמורים לקבל לפני כמעט חצי שנה????!!!
נשמח לטיפול ובדיקה של הכרטיס שלנו ספציפית.
מ.ז. 025111113
מס' משלוח: 180424604
תודה רבה!
שלחתי הודעה בפרטי

כסף שנגנב לנו מכרטיס בשערי רווחה עקב טעות במחשבים שלהם, לאחר אין ספור הבטחות שתיכף זה יוטען לכרטיס שוב וכו
וכו עברו כבר ארבעה חודשים ותכלס זה לא חוזר.
יש למישהו נסיון עם זה מה עושים?
טעות במחשבים שלהם? או שקניתם אלכוהול או מכשיר חשמלי?

לפני פסח בטלפון אמרו שאני זכאי, כחודשיים אח"כ ביררתי למה לא הגיע, אמרו שיש איזה טעות ברישום, התברר שהעיריה כתבה בן שכבר התחתן וגר בחו"ל, ביקשתי מהעיריה למחוק אותו, ושלחו לכם מחדש, וכמה פעמים בטלפון נאמר לי שאני זכאי, אבל עדיין לא קיבלתי שום הודעה מכם.
תודה מראש

לפני פסח בטלפון אמרו שאני זכאי, כחודשיים אח"כ ביררתי למה לא הגיע, אמרו שיש איזה טעות ברישום, התברר שהעיריה כתבה בן שכבר התחתן וגר בחו"ל, ביקשתי מהעיריה למחוק אותו, ושלחו לכם מחדש, וכמה פעמים בטלפון נאמר לי שאני זכאי, אבל עדיין לא קיבלתי שום הודעה מכם.
תודה מראש
אם כרגע, בטלפון של המוקד האוטומטי נאמר שאתם זכאים, זה ישלח אליכם.
אנו ממתינים לאישור משרד הפנים, כדי להמשיך בהפצה.

יש בעמודים הקודמים קישור לאתר של ישראכרט, שם ניתן לראות פירוט.
אפשר לקבל שוב קישור? באתר של ישראכרט הכנסתי ת.ז. ו6 ספרות אחרונות של הכרטיס ולא נתן לי
קשה לחפש במאות העמודים פה...

@אשל ירושלים
רציתי לומר תודה ענקית על כל המידע והרצון לעזור
תודה על פניות לענות לכל שאלה ושאלה
תודה לבורא עולם שנתן לנו מקום שאפשר לקבל מענה פרטני
תבורכו בכל מעשה ידיכם

@אשל ירושלים
נאמר להורים שלי שהם זכאים כבר מלפני כמה חודשים אך עדיין לא קבלו את הכרטיס
יש עדיין סיכוי?

@אשל ירושלים
נאמר להורים שלי שהם זכאים כבר מלפני כמה חודשים אך עדיין לא קבלו את הכרטיס
יש עדיין סיכוי?
אם כרגע, בטלפון של המוקד האוטומטי נאמר שהם זכאים, זה ישלח אליהם.
אנו ממתינים לאישור משרד הפנים, כדי להמשיך בהפצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה