עזרה המענק של דרעי. הפרטים!

מצב
הנושא נעול.
בלתק
אנחנו לא קיבלנו את המענק בכלל
איך מקבלים?
והאם עדיין אפשר

אם לא ביקשתם תווים, או סידרתם הנחה בארנונה, עד חודש מאי 21, אינכם זכאים.

איך אפשר להיות בטוח שאכן קיבלנו את 3 הפעימות?

@אשל ירושלים
זוג + 5 ילדים קיבלו בכל פעימה רק 300 ש"ח
אמרו לנו רק לעדכן את מס' הנפשות בעירייה ואין צורך בשום פעולה נוספת.
עד הרגע לא קיבלנו את שאר הכסף שהיה אמור לההיכנס לכרטיס בכל פעימה
מה ניתן לעשות??

תודה

@אשל ירושלים
זוג + 5 ילדים קיבלו בכל פעימה רק 300 ש"ח
אמרו לנו רק לעדכן את מס' הנפשות בעירייה ואין צורך בשום פעולה נוספת.
עד הרגע לא קיבלנו את שאר הכסף שהיה אמור לההיכנס לכרטיס בכל פעימה
מה ניתן לעשות??

תודה
ההטענות בוצעו בהתאם לרשימות שקיבלנו מהרשויות.

ההטענות בוצעו בהתאם לרשימות שקיבלנו מהרשויות.
זה עודכן ברשות המקומית , ולא התקדם עם זה כלום.
בברור טלפוני אומרים שניצלנו את כל היתרה בכרטיס
איך אתה יכול לעזור לי עם זה?
תודה רבה

זה עודכן ברשות המקומית , ולא התקדם עם זה כלום.
בברור טלפוני אומרים שניצלנו את כל היתרה בכרטיס
איך אתה יכול לעזור לי עם זה?
תודה רבה
לא ניתן לעזור, העידכון לא הגיע אלינו מהרשות בזמן או בפורמט הנכון.

@אשל ירושלים
בחודש אייר אושר לנו בחריגם
עד לפני שבוע לא קיבלתי את הכראיס התקשרתי למוקד אמרו לי שמבטלים את הכרטיס ושולחים חדש בדואר רשום
אחרי כמה ימים קיבלתי בדואר רגיל כרטיס כנראה הישן כי אני לא מצליח להפעיל אותו
קיבלתי מספר מעקב לדואר רשום אבל לאמופיע כלום בדואר ישראל למרו שחלפו יותר משמונה ימים
התקשרתי לשירות לקוחות וניתקתי אחרי 20 דקות המתנה
מה הלאה?

@אשל ירושלים
בחודש אייר אושר לנו בחריגם
עד לפני שבוע לא קיבלתי את הכראיס התקשרתי למוקד אמרו לי שמבטלים את הכרטיס ושולחים חדש בדואר רשום
אחרי כמה ימים קיבלתי בדואר רגיל כרטיס כנראה הישן כי אני לא מצליח להפעיל אותו
קיבלתי מספר מעקב לדואר רשום אבל לאמופיע כלום בדואר ישראל למרו שחלפו יותר משמונה ימים
התקשרתי לשירות לקוחות וניתקתי אחרי 20 דקות המתנה
מה הלאה?
הישן בוטל ואין מה לעשות איתו יותר.
אין גם למה להתקשר אלינו, תמשיך לעקוב באתר דואר ישראל אחרי המספר דואר רשום שקיבלת מאיתנו, בימים הקרובים הוא יעלה לאתר שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה