אופיס 365 המרת קובץ PDF לקובץ WORD לעריכת טקסט און-ליין

• הוסף לסימניות
שלום,
כיצד ניתן להמיר קובץ PDF לקובץ וורד און-ליין שניתן לעריכת הטקסט?
ללא התקנת תוכנה ובאותו רגע (לא לאחר מס' ימים),
כבר ניסיתי כמה דרכים וגם מס' אתרים של און-ליין וגם ששולחים למייל, הבעיה היא שזה ממיר לתמונה ולא לטקסט לעריכה.
אפילו ראיתי גם גמ"ח לזה.. אבל כשאני צריכה אז זה מהרגע להרגע..
מכירים אפשרות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם הPDF המקורי היה בפורמט טקסט, אזי הכל הדרכים והאתרים היו עושים את העבודה.

הבעיה שבPDF שלכם עצמו הטקסט הוא כתמונה (מסריקה למשל). פה זה מסובך וצריך OCR, שעולה כסף בשביל שיהיה אפקטיבי ויש לו מגבלות רבות בהתאם לגופן ולאיכות הסריקה.

לא ידוע לי על שום "גמ"ח" של ממש, כלומר זה עולה כסף, אם כי מעט.
מחיפוש גוגל: http://www.i2ocr.com/free-online-hebrew-ocr. - זה לא תומך נדמה לי בPDF, לכן צריך קודם לשמור את המסמך כתמונות. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש בתוכנה שמגיעה עם מדפסת של HP את האופציה הזאת, זה לא מושלם אבל על פי רוב עושה את העבודה.
יש לי את התוכנה.

• הוסף לסימניות
ABBYY
נדמה לי תוכנה חינמית (עכ"פ יש לה גירסה חינמית, לפי הידוע לי)

• הוסף לסימניות
איך ניתן לדעת האם הקובץ כטקסט או כתמונה (סרוק)? (קיבלתי את הקובץ והשולח אינו יודע למשל)
לידע כללי ישנו גמ"ח עם מגבלות למס' קבצים ביום.
יש לנו מדפסת של brother ואין בה אפשרות להמרת קבצים.
לפני שפתחתי את האשכול בדקתי גם את ABBYY ולפי מה שראיתי זה רק גרסה בתשלום. בכ"א זו תוכנה..
תודה לכולם ואשמח לאפשרויות נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלד;1554194:
איך ניתן לדעת האם הקובץ כטקסט או כתמונה (סרוק)? (קיבלתי את הקובץ והשולח אינו יודע למשל)
לידע כללי ישנו גמ"ח עם מגבלות למס' קבצים ביום.
יש לנו מדפסת של brother ואין בה אפשרות להמרת קבצים.
לפני שפתחתי את האשכול בדקתי גם את ABBYY ולפי מה שראיתי זה רק גרסה בתשלום. בכ"א זו תוכנה..
תודה לכולם ואשמח לאפשרויות נוספות.

אם אפשר לבחור טקסט ולהדביק אותו, וגם כשמגדילים את הקובץ האיכות נשמרת - זה קובץ טקסט
אם אי אפשר זה קובץ תמונה

אם אפשר ורואים שזה לא קובץ טקסט, אלא ספר סרוק, מדובר בקובץ תמונה שעבר גם פיענוח OCR (כמו למשל בHebrewBooks)

• הוסף לסימניות
דרך אגב עם זה טקסט אז נראה לי הכי טוב לערוך אותו בוורד 2013, הוא עורך pdf

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1554305:
דרך אגב עם זה טקסט אז נראה לי הכי טוב לערוך אותו בוורד 2013, הוא עורך pdf

זה רק בתנאי שקובץ ה PDF נוצר מטקסט ולא מסריקה.

• הוסף לסימניות
אודה למי שיש אפשרויות עוקפות.. טקסט שנסרק לקובץ PDF וכעת מעוניינים להמירו לטקסט הניתן לעריכה.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני צריך בדחיפות להמיר קובץ PDF מנוקד (שכנראה נערך באינדיזיין) לקובץ וורד/טקסט כל שהוא
מישהו יודע אם אפשר ואיך
תודה

• הוסף לסימניות
זה אפשרי
לדוגמא המסמך הזה זה המרה מ pdf

קבצים מצורפים

• ברכת המזון (1).docx
    KB 141.3 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
אני עושה זאת בתשלום באמצעות תוכנה חכמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה