מידע שימושי המשחק 'דאבל' תוצרת עצמית

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אם אני רוצה מראש להכין לבד עם פחות תמונות
איך אני מכינה, יש לי בין 20ל30 תמונות?

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את האלוגריתם לכ30 תמונות.??
אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
יש לי מכאן את האלגורתים אבל הוא עם הרבה תמונות אני מחפשת עם קצת תמונות 20/30
לפני כשנתיים פרסמו כאן אבל כבר לא קיים, אם למישהו יש נשמח שיעלה

מצטרפת לבקשה. איך אפשר להקטין לבערך 30?
אפשר עזרה בבניית הקלפים?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מקור דאבל 123.docx
    KB 15.9 · צפיות: 799
  • הוסף לסימניות
האם יש כאן ניק כלשהו (הדרך הקצרה במקום לכתוב משהו / משהי.... הארכתי...)
שיודע את העיקרון לבניית משחק 'דאבל'?
או לחלופין ועדיף - יש לו 'תשתית' גרפית למשחק זה ב'הרכבה אישית'?
ברצוני לעשות זאת על בסיס תמונות (יכול להיות מוצלח לאסיפה משפחתית/ חברתית)
אם משהו כבר עשה זאת יכול להיות שגם ירוויח מכך קצת ע"י שיפרסם (פה למשל....) ויגבה אפילו מס' שקלים
זה משחק כ"כ חכם ומוצלח!!!!!!
תודה מראש לכל מי שיקדם אותי בעניין
1. יש משחק דומה לדאבל בשם ''טוגזר'' - הרבה יותר חינני ויהודי מאשר דאבל !! ממש לא להשוות.
2. לא צריך נוסחאות מסובכות שצורפו כאן... מחליפים תמונה בתמונה גם מבלי להבין את הנוסחא.
זאת אומרת: בכל מקום שיש במשחק המקור כובע לדוגמא, מחליפים בסידור. בכל מקום שיש תות מחליפים בגזר,
וככה תוך זמן קצר ביותר הרכבתם את המשחק החדש שרציתם

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל אלוגריתם של הדאבל לעשרים תמונות?

• הוסף לסימניות
מי יודע לעזור לי:
איך להכין 'תבנית' כזאת למשחק דאבל,
שיש 57 אלמנטים מסויימים
וכל פעם שאחליף את התמונות זה יתעדכן לכל הקלפים?

• הוסף לסימניות
תודה אבל התכוונתי ליצור בעצמי

• הוסף לסימניות
איך משנים את האלגוריתם?
אני צריכה אלגוריתם של 27 אלמנטים
יש פה של 31.
קרדיט ליוצר @roni ravitz האלוף (אגב, רוני - לקח לי המון זמן למצוא את זה, אין מצב שתשים באתר הרגיל שלך קישור למאגר הכלים האדיר הזה?)
אולי הוא ידע לומר האם שייך גם 27.
בכל מקרה, הכי גרוע תוסיף עוד 4 סוגי סמיילים או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
יש פה של 31.
קרדיט ליוצר @roni ravitz האלוף (אגב, רוני - לקח לי המון זמן למצוא את זה, אין מצב שתשים באתר הרגיל שלך קישור למאגר הכלים האדיר הזה?)
אולי הוא ידע לומר האם שייך גם 27.
בכל מקרה, הכי גרוע תוסיף עוד 4 סוגי סמיילים או משהו בסגנון.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה