יש לי מכאן את האלגורתים אבל הוא עם הרבה תמונות אני מחפשת עם קצת תמונות 20/30
לפני כשנתיים פרסמו כאן אבל כבר לא קיים, אם למישהו יש נשמח שיעלה
העלו פה באשכול אחר, בבקשהמצטרפת לבקשה. איך אפשר להקטין לבערך 30?
אפשר עזרה בבניית הקלפים?
מישהו יודע איך כותבים את האלגוריתם של משחק דאבל בתכנות?
1. יש משחק דומה לדאבל בשם ''טוגזר'' - הרבה יותר חינני ויהודי מאשר דאבל !! ממש לא להשוות.האם יש כאן ניק כלשהו (הדרך הקצרה במקום לכתוב משהו / משהי.... הארכתי...)
שיודע את העיקרון לבניית משחק 'דאבל'?
או לחלופין ועדיף - יש לו 'תשתית' גרפית למשחק זה ב'הרכבה אישית'?
ברצוני לעשות זאת על בסיס תמונות (יכול להיות מוצלח לאסיפה משפחתית/ חברתית)
אם משהו כבר עשה זאת יכול להיות שגם ירוויח מכך קצת ע"י שיפרסם (פה למשל....) ויגבה אפילו מס' שקלים
זה משחק כ"כ חכם ומוצלח!!!!!!
תודה מראש לכל מי שיקדם אותי בעניין
הייתודה אבל התכוונתי ליצור בעצמי
כן.היי
מאיפה היה לך את התבנית של המשחק?
מהקובץ של האליגורתים שמסתובב פה?
זה היה טוב?
יש פה של 31.איך משנים את האלגוריתם?
אני צריכה אלגוריתם של 27 אלמנטים
תודה רבהיש פה של 31.
קרדיט ליוצר @roni ravitz האלוף (אגב, רוני - לקח לי המון זמן למצוא את זה, אין מצב שתשים באתר הרגיל שלך קישור למאגר הכלים האדיר הזה?)![]()
אולי הוא ידע לומר האם שייך גם 27.
בכל מקרה, הכי גרוע תוסיף עוד 4 סוגי סמיילים או משהו בסגנון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים