המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
משו יכול לעזור לי -
יש משחק שאני זוכרת ואני לא יודעת איך קוראים לו - וגם אין לי תמונה להעלות כדי שתבינו ואלי מישו כבר העלה אותו רק שאני לא יודעת שזה הוא ...
במשחק זה משהו שהולך וכל הדרך אוכל יהלומים ויש אבנים שיכולים ליפול עליו ובשלבים אח"כ יש ז'וקים שהוא צריך לברוח מהם ולחסום אותם...
משהו מבין על מה אני מדברת?
ויכול לעזור לי?
תודווווות

אולי קוראים לזה דיגר???
וכן הורידו לכאן משחק כזה

במשחק דייב בשלב 3 , יש שם שהאיש לוקח רובה
ואח''כ יש חיות והוא צריך לירות בהם , מישהו יודע איפה צריך ללחוץ בשביל לירות
על החיות??
תודה!

יריות - Ctrl
מטוס - Alt

במשחק של האוטובוס, מה אני אמורה ללחוץ בשלב שהוא כותב לי:
select a level 1 2 esc

על הספרות 1 או 2

בעיה עם משחקים ישנים

גם לי יש בעיה עם משחקים. הוא כותב משהו שצריך 64 סיביות, מישהו יודע איך פותרים את זה?

בעיה

יש לי בעיה עם משחקים משהו של 64 סיביות מישהו יכול להסביר לי מה זה?

וואו! לא יאמן מה התפתח מבקשה קטנה.

תודה לכל מעלי המשחקים.

צריך מלא זמן מיותר כדי להנות מכל משחק.

אולי בבית אבות נשב ונשחק...:)

לכל אלו שהמשחק יום הולדת לשירה לא עובד טוב, רק ע"י לחיצה על רווח ו'esc', גיליתי משהו מעניין:
לפני שתתחילו לשחק, תגררו את קובץ ה-setup שיש שם לתוך הדוסבוקס, יפתח לכם תמונה מעוותת של הדובי, תלחצו אנטר, יפתח לכם רשימה,
ברשימה הזו תבחרו באופצייה אחת לפני האחרונה, פעמיים אנטר, ולסגור את הדוסבוקס.
עכשיו תגררו לתוך הדוסבוקס את קובץ ה-go, והמשחק יעבוד חָלָק ללא צורך בהקשה כל הזמן על מקשים מיותרים.

בקשר לצפרדע שיוצאת לכם החוצה
אני זוכרת שהיינו עושים מסגרת מסביב ואז היא לא הייתה יוצאת
לא שיחקתי אתזה עדיין כיום ולא ניסיתי אם זה עובד
אך כך זכור לי.

ותודה רבה לכל האנשים הטובים שהעלו לי ניחוחות קסומים מהעבר!
אגב הייתה תולעת מתארכת ולא ראיתי אתזה כאן
יש למישו?

לא יודעת לאיזה תולעת בדיוק את מתכונת אבל כן העלו איזו תולעת שאוכלת וממתארכת - תבדקי

מסיבת יום הולדת לשירה
איפה השלט למוסך?

נכתב ע"י efrat1;1505084:
מסיבת יום הולדת לשירה
איפה השלט למוסך?

בחדר האמבטיה לפתוח את החור של הכביסה ולהכנס לתוכו.
הוא נמצא לפני האמבטיה אחרי הדלת.

וכפות המדידה?

זה אחד הדברים שמשתנים
זה לא שם :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה