המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י קומיקו;1503078:
גם לי אותה בעיה,
יש פיתרון?

נו.. אף אחד לא התנסה,
או שאולי מישהו יפרט רת הוראות אחת לאחת
כולל אופן החילוץ וכד'.

נכתב ע"י קומיקו;1503211:
נו.. אף אחד לא התנסה,
או שאולי מישהו יפרט רת הוראות אחת לאחת
כולל אופן החילוץ וכד'.

כן כן, מחכים לעזרה...
תודה

כל אלה שמסתבכים...
הוראות קצרות וברורות:

-לא צריך ללחוץ פעמיים על האייקון בשביל להפעיל
-אלא רק ליצור קיצור דרך של דוסבוקס על שולחן העבודה - שיהיה שם אייקון כמו בתמונה המצורפת.
-אח"כ להוריד את המשחק,
-לחלץ,
-ולגרור קובץ בשם GO שנמצא בתיקיה המחולצת אל האייקון שבשולחן העבודה וזהו.

לחיצה על אלט+אנטר מגדילה את המסך לגודל מלא."

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 8.8 · צפיות: 193
נכתב ע"י pinati;1503250:
לחיצה על אלט+אנטר מגדילה את המסך לגודל מלא."

חידשת לי! תודה!!

האם התוכנה מתאימה גם ל64 ביט?
אולי זה הבעיה אצלי.

נכתב ע"י קומיקו;1503269:
האם התוכנה מתאימה גם ל64 ביט?
אולי זה הבעיה אצלי.

גם שלי 64
ושוב- אין צורך לפתוח אותה!!! רק לגרור את ה-go לאייקון של התוכנה.

בקובץ של הדייב אין go, את מה גוררים?

אז למישהו יש את ספר הגונגל?
ולמרגלית שלא עובד לה, את מוזמנת לבא לשחק אצלי...

אני הסתדרתי, פשוט לא חילצתי את הקבצים של המשחקים...:)
קומיקו, אולי זו גם הבעיה אצלך.

אוף אני לא מעיזה להוריד כי אני לא אתאפק ואתחיל לשחק ולא רוצה לחשוב כמה זמן... פעם הייתי אלופההההה

בקשר למשחק דייב- אני הורדתי ישירות מהאתר ויש בו את הקובץ GO שגוררים לסמל הדוסבוקס.

נכתב ע"י תקוה;1503600:
בקשר למשחק דייב- אני הורדתי ישירות מהאתר ויש בו את הקובץ GO שגוררים לסמל הדוסבוקס.

אולי תעלי את זה לפה?

איך יכול להיות?

שחלק מהמשחקים נפתחים מעולה וחלק לא????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה