המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
מה עושים כשמופיעה ההודעה הזו?
מה זה דוסבוקס?

קבצים מצורפים

• לכידה.png
    KB 94.4 · צפיות: 180
כמה. דייב. סגירת שטחים. קין. במפי.
חושבת 64.

נכתב ע"י שילת;1502993:
כמה. דייב. סגירת שטחים. קין. במפי.
חושבת 64.

וינדוס 7,
64 ביט, ולא עובד? זה גם המחשב שלי, כנראה יש לך טעות באחד הפרטים?

קודם כל תודה על כל המשחקים שהעלתם כאן!!
אני אכן גוררת את go לתוכנה נפתח לי החלון עם הרקע השחור והמילים באפור וגם בלחיצת רווח כמה פעמים לא זז כלום רק הסמן פשוט זז...
למישהו יש עצה?

די בורה בנושא.
איך בודקים כמה ביט יש?
ואיך תהליך ההתקנה אמור להיות? הורדתי. חילצתי. העברתי את GO לקובץ של המשחק. משהו לא טוב?

נכתב ע"י שילת;1502989:
מה עושים כשמופיעה ההודעה הזו?
מה זה דוסבוקס?

השאלה השניה היא הפתרון לשאלה הראשונה.

מורידים את הדוסבוקס (כמדומני שעלה באחד ההודעות פה)
ואז גוררים את קובץ הgo.bat של המשחק הרצוי על קובץ הדוסבוקס

נכתב ע"י chely;1503002:
קודם כל תודה על כל המשחקים שהעלתם כאן!!
אני אכן גוררת את go לתוכנה נפתח לי החלון עם הרקע השחור והמילים באפור וגם בלחיצת רווח כמה פעמים לא זז כלום רק הסמן פשוט זז...
למישהו יש עצה?

גררת את הGO לקיצור דרך,
לא נפתח לך חלון שכתוב בו 'מסע אל העבר'?

נכתב ע"י מנדי שלום;1503009:
גררת את הGO לקיצור דרך,
לא נפתח לך חלון שכתוב בו 'מסע אל העבר'?

כן, זה החלון שנפתח, אך בלחיצה על מקש הרווח לא קורה כלום...

בחלון של "מסע אל העבר" אחרי לחיצה על הרווח נכתב לי: illegal command

התקנתי בדיוק לפי כל ההוראות בהודעה הנ"ל..ועדיין.

למה אני בכלל לא רואה קובץ בשם go.dat
ובכלל הלחיצה על הרווח אפילו לא מזיזה את הסמן.

לדוג' במשחק במפי נכתב לי: illegal command: bumpy. exe
ובשורה לאחר מכן: <c

תודה. עובד.
פשוט שיחקתי עד עכשיו בבמפי...

הסופפלקס הזה מבזבז לי את כל הזמן...
עדיף כבר לגלוש בפרוג.

נכתב ע"י chely;1503010:
כן, זה החלון שנפתח, אך בלחיצה על מקש הרווח לא קורה כלום...

גם לי אותה בעיה,
יש פיתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה