נכתב ע"י מנדי שלום;1501460:עוד משחקים,
אני מזכיר שוב, נהנהת? שלח תודה, לחיצה על הפעמון לא עולה לך שקל
נחש מתארך, בונוס, אפנועים, 5 משחקים בעברית, דיגר, יום הולדת לשירה
נכתב ע"י Magic Brush;1501344:אתם זוכרים אולי היה משחק (אנחנו קראנו לו השבת אבידה...)
ילדה עם כבשים שהולכת באיזור עם דשא ומוצאת חפצים ששייכים לדמויות מאגדות (הילדים שגרים בבית עם נעל, הפטי דמפטי וכד') והיא צריכה להחזיר לכולם את הדברים...
משהו ישן וחמווווד.
זוכרים את זה? יש למישהו להעלות?
אני עשיתי את מה שאמרו לי כאן ולא הצלחתי הוא נתקע לי במסך עם הכיתוב האפור והצבעונינכתב ע"י פנינה ש;1500413:כל המשחקים נתקעים לי במסך השחור עם האותיות האפורות באנגלית
מה עושים?
על מה לוחצים?
נכתב ע"י פנינה ש;1501653:אני עשיתי את מה שאמרו לי כאן ולא הצלחתי הוא נתקע לי במסך עם הכיתוב האפור והצבעוני
וכתוב שם F11 ובלחיצה על אות זה נכתב ולא מפסיק לחצתי על כל המקשים שרק אפשר
למשהו יש פתרון?
נכתב ע"י תמים;1500328:יש לך משחקים שנקראו 'שיקאגו'?
נכתב ע"י תמים;1500424:יש למישהו את 'השמים אינם הגבול'?
נכתב ע"י 1010;1501554:הי! ומה עם במפי?
ותודה לכל אלה שמעלים!!
נכתב ע"י Tomim;1501680:מצורף במפי.
אם אני זוכר הקוד של שלב רביעי הוא island
כמו"כ מצורף האוטובוס למי שחסום לו
נכתב ע"י תמים;1501716:בעלי ווינדוס 7 ומעלה, מעוניינים ב'פיינבול'?
נכתב ע"י Tomim;1501680:מצורף במפי.
אם אני זוכר הקוד של שלב רביעי הוא island
כמו"כ מצורף האוטובוס למי שחסום לו
נכתב ע"י מרים אדריכל;1501786:אם יש למישהו את המשחק 'פט-פט', מין מכונית כזאת חמודה, שהיה אפשר לצבוע אותה ולסוע איתה וכו'.
וגם את המשחק של לגו- שבונים עיר או פארק.
תודה רבה לכולם!
אתם מעלים חיוכים על הפנים...
נכתב ע"י מנדי שלום;1501793:יש בניית עיר בלגו? מעניין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //